Saturday, October 19, 2024
HomeStiriFiica lui Adrian Enache însărcinată nu are voie să mai...

Fiica lui Adrian Enache însărcinată nu are voie să mai…

Diana Enache, în a șaptea lună de sarcină, a fost nevoită să-și anuleze participarea la toate concertele programate în această perioadă, așa cum a anunțat în exclusivitate site-ul CANCAN.RO. Tatăl său, Adrian Enache, a confirmat că fiica sa nu mai poate să urce pe scenă, sugerând că este în interesul ei să se odihnească și să-și petreacă timpul acasă.

Peste doar două luni, Adrian Enache va fi bunic, Diana urmând să aducă pe lume o fetiță. De când a aflat de sarcina fiicei sale, Adrian a apărut în public o singură dată pentru a discuta acest eveniment fericit care urmează să aibă loc în viața fiicei sale.

Acest anunț a fost făcut în cadrul podcastului său, unde a avut-o ca invitată chiar pe Diana. Însă, informația a fost deja dezvăluită de CANCAN.RO cu câteva săptămâni înainte, anunțând că Diana va deveni mamă pentru prima dată.

Diana Enache a trebuit să-și renunțe la planurile de concert alături de tatăl său, după ce a ajuns în luna a șaptea de sarcină. Adrian Enache a confirmat exclusiv pentru CANCAN.RO că fiica sa nu mai poate să cânte în concerte.

„Diana nu mai poate cânta. De aproximativ o lună, nu mai participă cu mine la concerte. Este mai bine pentru ea să stea acasă și să se odihnească”, a mărturisit artistul.

Adrian Enache a oferit și o perspectivă despre nunta fiicei sale cu fiul lui Sorin Ovidiu Vântu, afirmând: „Nu știu nimic despre nuntă, nu este bine să ne implicăm în problemele copiilor”.

Înainte ca Diana să anunțe sexul viitorului copil, viitorul socru, Sorin Ovidiu Vântu, și-a exprimat bucuria de a deveni bunic. „Să fie sănătos, nu contează dacă este băiat sau fată. Sunt foarte fericit, în al nouălea cer. Cum să nu fiu când vine o nouă viață pe lume? Familia mea se extinde”, a declarat acesta pentru CANCAN.RO.

Pierderea financiară a Dianei Enache ca urmare a deciziei de a nu mai urca pe scenă este semnificativă. Tatăl său are planificate numeroase concerte în această perioadă, în care va cânta singur.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Adrian Enache va fi ocupat cu numeroase concerte în această perioadă, inclusiv unul la hotelul lui Borcea, apoi va începe turneul pe litoral. În plus, pregătește spectacole cu Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, la Grădina de Vară din Herăstrău. “În acest moment, sunt la repetiții pentru spectacolul care va avea loc pe 8 iulie la Herăstrău”, a adăugat Adrian Enache.

În absența Dianei, artistul va concerta împreună cu Rareș și va fi însoțit și de Andreea Bănică, cu care a mai colaborat și în trecut, inclusiv pentru un turneu în America cu doi ani în urmă. Ei vor fi acompaniați și de Vali Vijelie, pe care Adrian îl consideră un frate.

Deși Diana Enache va pierde venituri substanțiale prin decizia sa de a nu mai participa la concerte, bunăstarea sa și a copilului nenăscut rămâne prioritară. În timp ce Adrian Enache își continuă programul aglomerat de concerte, fiica sa se pregătește să împlinească rolul de mamă într-un viitor apropiat.

Sourcecancan.ro
RECOMANDATE

POPULARE