Saturday, October 19, 2024
HomeStiri”Eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. David Pușcaș, despre...

”Eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. David Pușcaș, despre copilăria traumatizantă în casa mamei adoptive, Luminița Anghel

David Pușcaș a dezvăluit durerile și acuzațiile la adresa Luminiței Anghel și a soțului său.

David Pușcaș, fiul adoptiv al cântăreaței Luminița Anghel, a făcut recent declarații emoționante și acuzatoare despre relația sa cu mama sa adoptivă. Într-un video postat pe YouTube, David și-a exprimat profundul regret și dorul față de relația cu Luminița Anghel, menționând că în ultima perioadă au fost complet distanțați unul de celălalt.

Divergente în relația cu Luminița Anghel

David Pușcaș a afirmat că în ultimii ani, Luminița Anghel nu a mai avut nicio legătură cu el. Potrivit acestuia, artista nu îl contactează nici măcar cu ocazia sărbătorilor și nu a fost prezentă în momentele importante ale vieții sale, cum ar fi zilele de naștere.

“Nu îmi dă niciun semn de viață, nu mă caută nici măcar de sărbători. Nu ne-am mai văzut de mult timp. Simt că nu mai exist pentru ea”, a spus David Pușcaș.

Influența soțului Luminiței Anghel asupra relației lor

Tânărul a dezvăluit că tensiunile în relația cu Luminița Anghel ar fi început după ce Silviu Dumitriade, actualul soț al artistei, a intrat în viața lor. David Pușcaș susține că ar fi fost victima agresiunii fizice din partea lui Dumitriade și că artista nu a intervenit pentru a-l apăra.

David ar fi fost supus și unor tratamente violente, care și-au pus amprenta ireversibil asupra sa.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

“Am fost bătut sever, iar Luminița era în altă cameră și nu a intervenit. Am simțit că ea a aranjat totul pentru a se simți protejată, făcând scandal pentru Silviu,” a relatat David.

“M-a călcat în picioare, efectiv. Nimeni în viața mea nu a dat în mine cum a dat el în mine, m-a călcat în picioare. Pumni, picioare. Mama era sus în sufragerie și nu s-a băgat”, a susținut David.

“El a schimbat lucrurile în casă. Nu m-a dorit. Nici familia lui. Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajung acasă. În liceu trebuia să ajung la ora 20:00 în casă, dacă depășeam era nasol, eram pedepsit. Eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis”, a povestit David Pușcaș.

“Aveam multe restricții – trebuia să ajung acasă la ora 20:00 în timpul liceului, altfel eram pedepsit.

Nevoit să doarmă în scări de blocDacă violența relatată de David nu era suficient, acesta a fost nevoit, copil fiind, să îndure și o serie de pedepse de-a dreptul halucinante. Fiul Luminiței Anghel susține că de multe ori nu a fost primit în casă, fiind nevoit să doarmă pe unde a găsit.

„Am dormit în scări de bloc. Chiar și în scara blocului în care locuiam. Nu am fost primit în casă nici când era iarnă și frig afară”, își amintește el.

Regretă că nu a rămas alături de tatăl său. Unul dintre marile regrete ale tânărului este că atunci când Luminița Anghel s-a separat de Marcel Pușcaș, bărbatul alături de care artista l-a adoptat pe David, nu a ales să trăiască împreună cu tatăl său.

RECOMANDATE

POPULARE