Saturday, October 19, 2024
HomeStiriEmisiunea "Bravo ai stil" scoasă din grila postului KanalD 2

Emisiunea “Bravo ai stil” scoasă din grila postului KanalD 2

Kanal D2 a experimentat o schimbare majoră în grila de programe. Cunoscutul show de modă “Bravo, ai stil!”, prezentat de Ilinca Vandici și aflat în prezent la sezonul 8, care și-a făcut debutul pe postul Dogan Media International în primăvara acestui an, va fi retransferat pe canalul principal, Kanal D.

În ciuda faptului că show-ul a fost una dintre cele mai anticipate emisiuni ale anului, cu zeci de participante dornice să concureze pentru titlul de cea mai stilată femeie din România, conducerea a luat decizia surprinzătoare de a-l muta înapoi pe Kanal D începând cu 12 iulie.

“Bravo, ai stil!” se va difuza acum de miercuri până vineri, de la ora 22:30, pe Kanal D, potrivit unui comunicat al postului.

Până la data respectivă, show-ul va continua să fie difuzat pe Kanal D2, de luni până vineri, de la ora 19.00. Această schimbare vine în urma deciziei de a trimite emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” în vacanță.

Anunțul a fost primit cu entuziasm de unii fani, în timp ce alții au exprimat dezaprobarea. Au apărut diverse speculații, inclusiv ideea că plângerile la CNA au avut impact, sau că mutarea emisiunii este un efort de a o salva, deși unii cred că acest lucru ar putea să o dăuneze și mai mult.

Prezentatoarea Ilinca Vandici, care recent a trecut printr-o perioadă dificilă după despărțirea de tatăl copilului său, a mărturisit într-un interviu cu CANCAN.RO că se simte fericită în pofida problemelor personale, datorită succesului profesional.

În prezent, munca ocupă majoritatea timpului ei și, deși recunoaște că programul încărcat îi lasă puțin timp pentru ea, își încheie fiecare zi recunoscătoare pentru toate experiențele, bune sau rele, pe care le-a trăit.

Sourcecancan.ro
RECOMANDATE

POPULARE