Monday, October 21, 2024
HomeStiriEi sunt nașii de 5 ai Lorei și ai lui Ionuț...

Ei sunt nașii de 5 ai Lorei și ai lui Ionuț Ghenu . Detaliul de la nuntă care a atras atenția invitaților

Nunta Lorei și a lui Ionuț Ghenu, un eveniment mult așteptat în lumea showbiz-ului românesc, a fost marcată de eleganță și de prezența unor invitați de marcă. Printre aceștia s-au numărat și nașii cuplului, persoane esențiale în viața lor, care au stârnit curiozitatea invitaților și a fanilor, mai ales datorită unui detaliu surprinzător.

### Identitatea nașilor de cununie ai Lorei și Ionuț Ghenu

Nașii aleși de Lora și Ionuț sunt prieteni apropiați ai acestora, având o relație de încredere cu ei. Deși cuplul a preferat să păstreze discreția în privința detaliilor personale, nașii sunt binecunoscuți în cercurile sociale din care fac parte mirii și au o legătură strânsă cu aceștia. Această apropiere a fost un motiv important pentru care Lora și Ionuț i-au ales să le ofere binecuvântarea într-un moment atât de special. De asemenea, influența și statutul lor sunt evidente, iar mașina de lux cu care au sosit la nuntă a fost un indiciu în acest sens, conform celor relatate de SpyNews.

Nașii au un rol semnificativ în tradiția unei nunți românești, fiind considerați părinți spirituali ai cuplului. În cazul Lorei și Ionuț, aceștia au fost mult mai mult decât simple persoane invitate; legătura lor de prietenie a fost evidentă, iar alegerea lor a venit firesc.

### Cei patru nași ai cuplului

Lora și Ionuț au optat pentru două perechi de nași: Sanda și Cătălin Nicolescu, precum și Nicoleta și Cătălin Tudosă. Acesta din urmă este un nume cunoscut în domeniul dezvoltărilor imobiliare din România și este, de asemenea, un cuplu celebru din Iași.

### Stilul nașilor la ceremonie

Cu ocazia cununiei civile și a celei religioase, nașii au impresionat prin ținutele lor elegante. Nașele au purtat rochii lungi de culoare roz și crem, accentuându-le siluetele cu grație. Nașii, la rândul lor, au ales costume clasice, bine croite, care le-au conferit un aer sobru și sofisticat. Atitudinea lor a fost demnă de rolul pe care îl dețineau, iar prezența lor a adus un plus de rafinament ceremoniei.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

După ceremonia religioasă, mirii și nașii au planificat o petrecere alături de aproximativ 400 de invitați, continuând să sărbătorească iubirea și prietenia în cadrul unui eveniment memorabil.

RECOMANDATE

POPULARE