Saturday, October 19, 2024
HomeStirie a putut să spună Andreea Marin despre nunta Monicăi Bîrlădeanu. Vedeta...

e a putut să spună Andreea Marin despre nunta Monicăi Bîrlădeanu. Vedeta a fost însoțită de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu

Pe 5 octombrie, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au făcut un pas important în viața lor, spunând „da” pentru totdeauna. Evenimentul a avut loc într-un cadru de poveste, la Palatul Snagov, iar printre invitații de seamă s-au numărat Andreea Marin, împreună cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Actrița a strălucit purtând nu mai puțin de două rochii albe, în valoare totală de 3.000 de euro, și a fost atentă la fiecare detaliu al apariției sale în ziua cea mare.

Pentru că aceasta a fost prima sa căsătorie, Monica a dorit să aibă alături persoanele dragi din showbiz. Deși cuplul a ales să fie discret în organizarea nunții, după ce petrecerea a început, rețelele de socializare s-au umplut rapid de imagini și videoclipuri postate de invitați. Printre celebritățile prezente s-au numărat Andreea Marin, Elvira Deatcu, Andreea Raicu, Dana Rogoz și Geanina Ilieș.

**Reacția Andreei Marin la nunta Monicăi Bîrlădeanu**

Andreea Marin a fost una dintre cele care au acceptat cu bucurie invitația la nuntă, apărând alături de partenerul ei, Adrian Brâncoveanu. Prezentatoarea TV a ales o rochie neagră, de tip sacou, emanând eleganță și rafinament. După eveniment, Monica a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii, iar Andreea a lăsat un mesaj public: „O nuntă de neuitat! Casa de piatră! Fericire și dragoste! ”.

În răspunsul său, Monica i-a transmis Andreei: „Așa a fost și pentru noi! Te îmbrățișăm amândoi cu toată inima! ”.

De asemenea, Monica a împărtășit un videoclip scurt de la nuntă, menționând că a dansat mai mult decât în întreaga ei viață și că petrecerea a fost cea mai frumoasă din viața ei. Andreea Marin a reacționat din nou, comentând că „Fericirea voastră a fost un dar pentru noi! ”.

RECOMANDATE

POPULARE