Tuesday, October 22, 2024
HomeStiriDupă două amânări și aproape un deceniu de relaţie a venit ziua...

După două amânări și aproape un deceniu de relaţie a venit ziua cea mare! Lora a îmbrăcat rochia de mireasă!

### Lora și Ionuț Ghenu: O Zi Emoționantă în Viața Lor

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc una dintre cele mai importante zile din viața lor. După ce au spus „DA” în fața ofițerului Stării Civile pe 19 septembrie, astăzi își unesc destinele și în fața lui Dumnezeu. Detalii exclusive și imagini de la nunta celor doi sunt disponibile pentru fanii lor!

### Emoții și Momentul Ceremoniei

Recent, ceremonia religioasă s-a încheiat, iar Lora și Ionuț au ieșit emoționați din biserică. Artista a arătat cu mândrie verighetele, strălucind de fericire alături de soțul său.

După două amânări și aproape un deceniu de relație, celebra cântăreață își îndeplinește visul de a se căsători cu Ionuț Ghenu. Deși nunta era programată inițial pentru 2020, pandemia și alte angajamente profesionale au dus la amânarea evenimentului. Iată că, în cele din urmă, lucrurile s-au așezat și cuplul își îndeplinește visul de a deveni soț și soție.

### Pregătiri pentru Marele Eveniment

Pregătirile pentru nuntă au început devreme, iar Lora a apelat la ajutorul unui make-up artist de renume și a unui hairstylist talentat pentru a obține look-ul dorit. Deși avea emoții, artista a promis fanilor că le va oferi detalii în timp real despre ziua cea mare.

### Ceremonia și Invitații

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

La ora 14:00, invitații au început să sosească la biserică, așteptând cu nerăbdare sosirea mirilor. Nașii, Cătălin Tudose și soția sa, au venit într-un Rolls-Royce, fiind însoțiți de alți invitați.

Când mireasa a sosit, a captat atenția tuturor. Lora a purtat o rochie elegantă, dar și îndrăzneață, cu un corset brodat manual și o crăpătură adâncă pe picior, completată de un voal lung și un buchet de flori albe.

### Detalii Despre Ionuț

Ionuț Ghenu a ales un costum clasic, format din pantaloni negri și un sacou din catifea grena, alături de o cămașă albă și un papion. Acesta a ajuns la biserică înaintea miresei pentru a se asigura că toate detaliile sunt puse la punct.

Pentru a garanta siguranța invitaților, mirii au angajat și bodyguarzi care să mențină ordinea pe parcursul ceremoniei.

Cu siguranță, Lora și Ionuț Ghenu își vor aminti această zi specială pentru totdeauna, iar iubirea lor continuă să inspire pe toți cei din jur.

RECOMANDATE

POPULARE