Tuesday, October 22, 2024
HomeStiriDupă ce Zanni a ieșit public și a spus că Jador s-ar...

După ce Zanni a ieșit public și a spus că Jador s-ar comporta oribil cu Oana Ciocan, lucruri aflate chiar de la ea, acum, tânăra iese public și dezminte tot

După ce Zanni a făcut declarații publice șocante despre comportamentul lui Jador față de Oana Ciocan, în care sugera că artistul s-ar comporta oribil cu tânăra, aceasta a decis să iasă în față și să dezmintă toate acuzațiile, aducând clarificări asupra situației.

În urmă cu câteva zile, Zanni, câștigător al unui sezon anterior din *Survivor România* și un personaj cunoscut pentru deschiderea sa și declarațiile tranșante, a afirmat în cadrul unui interviu că Jador ar fi avut un comportament nepotrivit față de Oana Ciocan, o tânără cu care Zanni pare să fi avut o relație de prietenie apropiată. Potrivit acestuia, Oana i-ar fi povestit despre tensiunile și neînțelegerile pe care le-ar fi avut cu Jador, sugerând că relația lor era una plină de conflicte și episoade neplăcute. Aceste declarații au generat o adevărată furtună în mediul online, iar fanii celor doi artiști au început să dezbată intens subiectul, exprimându-și dezamăgirea și susținerea în mod diferit.

Cu toate acestea, în mod surprinzător, Oana Ciocan a decis să rupă tăcerea și să ofere propria ei versiune a evenimentelor. Într-o postare pe rețelele sociale, Oana a infirmat categoric cele spuse de Zanni, susținând că afirmațiile lui nu reflectă realitatea și că relația ei cu Jador nu a fost așa cum a fost prezentată.

„Vreau să clarific anumite lucruri care au fost vehiculate în ultima perioadă și să pun capăt speculațiilor. Între mine și Jador nu a existat niciodată acel tip de comportament de care a vorbit Zanni. Într-adevăr, am avut momente de neînțelegere, ca orice oameni, dar nu s-a pus niciodată problema de un comportament oribil sau lipsit de respect,” a scris Oana pe Instagram, adăugând că regretă că discuțiile lor personale au ajuns subiect de dezbatere publică.

Declarațiile tinerei au venit ca o surpriză pentru fani, mulți dintre aceștia fiind confuzi în legătură cu discrepanțele dintre ceea ce a spus Zanni și ceea ce afirmă Oana acum. Ea a subliniat că toate conflictele lor au fost rezolvate în privat și că, în ciuda anumitor dificultăți, nu își dorește ca imaginea lui Jador să fie afectată pe nedrept.

„Jador este o persoană cu care am petrecut multe momente frumoase și nu aș vrea ca imaginea lui să fie distorsionată de niște neînțelegeri neimportante. Suntem doi oameni maturi și am reușit să trecem peste toate diferențele. Îi respect pe amândoi, atât pe Zanni, cât și pe Jador, dar este important să nu mai amplificăm aceste lucruri,” a mai adăugat Oana în postare.

Reacția lui Zanni nu a întârziat să apară, acesta răspunzând în cadrul unui live pe o platformă de socializare, afirmând că nu intenționa să creeze o situație de conflict, ci doar a dorit să apere ceea ce credea că este adevărul. „Eu nu am vrut decât să spun lucrurile așa cum le-am auzit. Dacă Oana a decis să spună altceva acum, e treaba ei. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar nu am avut nicio intenție să fac rău cuiva,” a spus Zanni, lăsând să se înțeleagă că nu mai dorește să alimenteze acest conflict.

Jador, pe de altă parte, a păstrat tăcerea în legătură cu acest subiect, ceea ce a făcut ca fanii să speculeze în continuare în ce măsură este implicat sau afectat de această situație. Deși este cunoscut pentru caracterul său deschis și implicarea activă în viața publică, Jador a ales, cel puțin pentru moment, să nu comenteze direct acuzațiile sau dezmințirile care îl vizează.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Fanii lui Jador și Oana rămân împărțiți între susținerea necondiționată a celor doi și curiozitatea privind adevărul din spatele acestor evenimente. Pe rețelele sociale, discuțiile continuă, iar unii cred că totul a fost doar o neînțelegere exagerată, în timp ce alții sunt de părere că mai există detalii care nu au fost încă dezvăluite.

Cert este că această controversă a scos la iveală o latură mai puțin cunoscută a relațiilor dintre celebrități și cum micile neînțelegeri personale pot deveni rapid subiecte publice. Oana Ciocan a reușit, prin declarațiile sale, să calmeze apele, dar rămâne de văzut dacă acest episod va afecta relația dintre ea, Jador și Zanni pe termen lung. Totuși, ea pare hotărâtă să lase totul în urmă și să își concentreze atenția pe viitoarele proiecte, încurajându-i pe toți să nu mai alimenteze acest conflict.

RECOMANDATE

POPULARE