Sunday, October 20, 2024
HomeStiriDupa ce s-a casatorit la doar 18 ani, Cleopatra Stratan a luat...

Dupa ce s-a casatorit la doar 18 ani, Cleopatra Stratan a luat alta decizie controversata. Sotul ei a dat vestea: “Nu mi-e rusine”

Cleopatra Stratan (19 ani) și Edward Sanda (24 de ani) au făcut recente declarații controversate în spațiul public. Proaspeții căsătoriți, care s-au concentrat pe carierele lor muzicale, au decis să nu se înscrie la facultate după terminarea liceului. Motivul acestei alegeri a fost explicat de Edward într-o emisiune difuzată pe Antena Stars.

„Nici eu, nici Cleo nu suntem la facultate și nu mi-e rușine de asta. Dacă am opta pentru studii, ne-am distrage de la muzică. Probabil că în viitor ne vom continua studiile superioare. Dacă voi alege să fac o facultate, o voi face într-un domeniu care să fie în legătură cu muzica”, a declarat Edward Sanda.

Cleopatra Stratan a avut o opinie similară: „Consider că facultatea este o pierdere de timp în cazul meu, deoarece mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii. Facultatea nu garantează succesul. Dacă voi simți vreodată nevoia, pot să aleg să fac asta oricând”, a scris ea pe Instagram.

Aceasta va fi prima sărbătoare de iarnă pe care Edward și Cleopatra o vor petrece ca soț și soție. Artista cunoscută pentru piesa „Ghiță” și cântărețul de 24 de ani formează un cuplu din februarie 2020, an în care s-au logodit, iar vara aceasta au spus „Da” într-o ceremonie intimă, la care au participat doar prietenii și familia, desfășurată la starea civilă din București, urmată de cununia religioasă la Chișinău.

RECOMANDATE

POPULARE