Friday, October 18, 2024
HomeStiridu Ștefan Bănică, față în față cu cea mai grea decizie! Artistul...

du Ștefan Bănică, față în față cu cea mai grea decizie! Artistul a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața sa: „E ca și cum mă pui să aleg între mama și tata”.

Radu Ștefan Bănică a oferit recent detalii interesante despre evoluția sa profesională și personală.

Fiind într-un moment foarte bun al carierei, Radu Ștefan Bănică se bucură de succes atât pe plan profesional, cât și în viața personală, având o relație care îi aduce fericire și pe care o prezintă adesea pe rețelele de socializare.

Într-un interviu exclusiv, Radu Ștefan Bănică a vorbit despre dificultatea de a alege între muzică și teatru, două mari pasiuni ale sale. A comparat această situație cu alegerea între părinți, subliniind cât de conectate sunt aceste domenii pentru el.

„Acest sezon de toamnă vine cu noi piese muzicale și reluarea stagiunii teatrale, așa că voi călători din nou prin țară”, a spus Radu.

Întrebat despre preferințele sale artistice, Radu a răspuns: „Nu pot să fac o alegere între muzică și teatru. Amândouă sunt ca și familia mea – cum să alegi între mama și tata?”

Pe lângă muzică, Radu Ștefan Bănică are o carieră solidă în actorie, cu ambiții mari. Inspirat de tatăl său, el își dorește să joace în roluri memorabile și influente, similar cu cele jucate de tatăl său în filmele de succes din trecut.

„Mi-ar plăcea să am un rol marcant, cum a avut tatăl meu în ‘Liceenii’. Prefer genurile comedie, acțiune și dramă, dar sunt deschis să explorez și roluri provocatoare din alte genuri, pentru că vreau să mă testez și în alte registre”, a explicat Radu pentru WOWnews.

RECOMANDATE

POPULARE