Monday, October 21, 2024
HomeStiriDoinița Oancea, reacție neașteptată chiar înainte de nunta Lorei cu Ionuț Ghenu!...

Doinița Oancea, reacție neașteptată chiar înainte de nunta Lorei cu Ionuț Ghenu! Actrița a spus asta în fața tuturor: „Soția și amanta”.

### Doinița Oancea transmite un mesaj surprinzător înainte de căsătoria religioasă a Lorei și a lui Ionuț Ghenu

Cu puțin timp înainte ca Lora și Ionuț Ghenu să își unească destinele în fața altarului, Doinița Oancea a făcut o postare pe rețelele de socializare care a stârnit speculații. Deși cuplul este împreună de nouă ani, relația lor a fost controversată, având în vedere că Lora a fost acuzată anterior că i-ar fi furat iubitul prietenei sale.

În ziua în care Lora și Ionuț au spus „DA”, Doinița a publicat un videoclip din timpul filmărilor pentru un serial în care joacă, însoțit de un mesaj referitor la prietenia dintre soție și amantă.

Fanii au interpretat această postare ca o posibilă aluzie la trecutul tumultuos al cuplului, având în vedere circumstanțele în care a început relația lor. Mesajul a fost: „Când soția și amanta devin prietene”, ceea ce a generat multe reacții și comentarii din partea urmăritorilor.

### Declarațiile Lorei despre relația cu Ionuț Ghenu și Doinița Oancea

În urma criticilor primite, Lora a dorit să clarifice situația, explicând că ea și Doinița nu au avut o relație de prietenie așa cum s-a crezut. „Doinița nu era prietena mea. Așa a apărut, dar nu era așa. Eu am vrut să fim prietene. (…) Lumea m-a condamnat pentru alegerile ei, dar aceasta este responsabilitatea ei”, a afirmat Lora, subliniind că a avut propriile sale provocări în acea perioadă.

Această declarație a venit în contextul în care Lora a fost acuzată că a început relația cu Ionuț Ghenu în timp ce acesta încă era cu Doinița, ceea ce a dus la o serie de speculații și controverse.

RECOMANDATE

POPULARE