Saturday, October 19, 2024
HomeStiriDiana Berințan, văduva lui Gabi Stângău, a primit un semn divin fix...

Diana Berințan, văduva lui Gabi Stângău, a primit un semn divin fix în ziua în care ar fi aniversat 2 ani de la nuntă: ”Ești cu mine mereu!

Au trecut aproape opt luni de la dispariția lui Gabi Stângău, violonistul care a murit într-un accident de ATV. Deși timpul a trecut, Diana Berințan, fosta sa soție, pare să nu reușească să depășească această pierdere. Recent, cei doi ar fi împlinit doi ani de la căsătorie, iar Diana a mers la mormântul lui Gabi, lăsând un mesaj plin de durere pe rețelele sociale.

Gabi Stângău, un talentat violonist din Maramureș, a murit la doar 32 de ani, după ce a pierdut controlul ATV-ului pe care îl conducea, intrând într-un șanț și lovind un gard metalic. Această tragedie a lăsat o amprentă profundă asupra Dianei, care nu poate uita momentele frumoase petrecute împreună și planurile de viitor pe care le aveau.

### „Se împlinesc doi ani de la nunta noastră, iubirea mea”
De la dispariția lui Gabi, Diana face frecvent vizite la cimitir, fiind greu încercată de durere. În ziua în care ar fi trebuit să celebreze doi ani de căsnicie, ea a ales să viziteze din nou mormântul soțului ei. Cu lacrimi în ochi, a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, alături de fotografii cuplului de la nunta lor.

„Astăzi se împlinesc doi ani de la nunta noastră, iubirea mea Gabi Stângău. Te iubesc”, a scris Diana pe Facebook.

Cu această ocazie, ea a simțit că a primit un mesaj special de la Gabi. La sosirea sa la cimitir, a observat un fluture așezat pe oglinda mașinii, un simbol tradițional care indică un semn de la cei dragi care au plecat.

„Ești cu mine mereu! Fluturele a apărut ca un răspuns la mesajul meu anterior: «Ești cu mine mereu». Gabi Stângău, m-ai făcut să zâmbesc”, a mai adăugat Diana în postările sale.

RECOMANDATE

POPULARE