Friday, October 18, 2024
HomeStiriDelia a rupt tacerea! Adevaratul motiv pentru care Mihai Bendeac a plecat...

Delia a rupt tacerea! Adevaratul motiv pentru care Mihai Bendeac a plecat de la iUmor! Chiar asta s-a intamplat

Delia Matache a oferit primele explicații cu privire la plecarea lui Mihai Bendeac din cadrul emisiunii „iUmor”. Artista a dezvăluit motivul real care l-a determinat pe actor să facă acest pas neașteptat.

După ce Mihai Bendeac a părăsit postul de televiziune Antena 1, au apărut diverse speculații privind motivele despărțirii. Printre acestea, s-a vehiculat ideea că actorul ar fi avut neînțelegeri cu membrii echipei de producție. Totuși, Delia a explicat că situația este mai complicată și că Bendeac a mai avut în trecut încercări de a renunța la colaborarea cu postul de televiziune. În sezonul 12, ediția 13, acesta a fost înlocuit de Dan Badea în juriu.

Plecarea lui Mihai Bendeac din echipa „iUmor” a surprins numeroși fani, care nu au înțeles de ce actorul a făcut o astfel de alegere fără a oferi detalii clare. Însă, Delia a venit în întâmpinarea întrebărilor publicului, oferind câteva lămuriri.

Într-o sesiune live pe platforma TikTok, Delia Matache a fost întrebată de fani despre absența lui Bendeac din emisiune. Deși a evitat să ofere un răspuns direct, cântăreața a lăsat să se înțeleagă că actorul ar fi fost nemulțumit de anumite aspecte legate de producția emisiunii.

„De ce nu mai este Bendeac la iUmor? Întrebați-l pe el. Practic, nu a mai vrut să vină pentru că anumite lucruri l-au deranjat. Poate că a spus ceva sau poate nu, dar cert este că nu a mai vrut să participe. Era foarte hotărât să nu mai revină”, a declarat Delia Matache în cadrul live-ului său pe TikTok.

RECOMANDATE

POPULARE