Monday, October 21, 2024
HomeStiriDeclaratia Cristinei Siscanu care a starnit furie pe retelele sociale. ...

Declaratia Cristinei Siscanu care a starnit furie pe retelele sociale. Cum se apara vedeta

Cristina Șișcanu a stârnit controverse în mediul online după ce a afirmat că persoanele care au un venit lunar sub 5.000 de euro pot fi considerate sărace. Declarația ei a generat o reacție negativă din partea multor utilizatori, însă vedeta susține că sărăcia se instalează atunci când există incertitudinea zilei de mâine.

Pe 2 octombrie, Șișcanu a distribuit un videoclip pe Facebook intitulat „Dacă ai un venit lunar sub 5.000 de euro, ești sărac!”, în care a explicat că își asumă această opinie de la antreprenorul Petre Fluerășu, care a promovat o teorie similară pe TikTok, susținând că acest prag este unul al sărăciei în România.

„El spune că, dacă câștigi sub 5.000 de euro, nu faci parte din clasa de mijloc. Vorbim de un venit de 5.000 de euro pe familie. A recunoscut că se va alege cu critici pentru această opinie, în special din partea celor care nu au un mindset orientat spre progres. Nu a spus asta din aroganță, ci dintr-o observație realistă. Îl înțeleg și îi dau dreptate. A mai menționat că, dacă ești singur, trebuie să câștigi cel puțin 3.000 de euro. Oameni buni, asta este realitatea. Toate prețurile au crescut, iar cu 1.000 de euro nu mai poți face nimic. Depinde de ce vrei să obții în viață”, a explicat Cristina.

În mod ironic, aceasta a subliniat că oamenii care se străduiesc să câștige mai mult și care muncesc din greu sunt adesea cei mai criticați.

### „Ești bogat când nu mai ai grija zilei de mâine”

Jurnalista a menționat că este important cum ne raportăm la viață. Chiar și ea se consideră săracă din punct de vedere financiar.

„Nu ar trebui să ne comparăm cu yacht-uri. Consider că ești bogat atunci când nu mai ai stresul zilei de mâine și nu ai grija situației financiare de anul viitor. Să fii atât de stabil financiar încât să nu îți fie frică dacă o activitate sau un business eșuează. Știți ce vreau să spun?”, a adăugat Cristina.

### Reacțiile publicului la declarațiile Cristinei Șișcanu

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Deși intențiile sale nu au fost de a ofensa pe nimeni, multe persoane s-au arătat nemulțumite de afirmațiile sale. Unii i-au reproșat că percepe fericirea doar din perspectiva banilor, în timp ce alții au considerat că „cea mai mare bogăție este sănătatea”, subliniind că, indiferent de câți bani ai avea, unele boli nu pot fi tratate.

Cristina Șișcanu a răspuns criticilor spunând: „Asta este diferența dintre mine și alte persoane publice”. Contactată de FANATIK.RO, ea a menționat că nu mai este surprinsă de mesajele negative pe care le primește. Spre deosebire de alte celebrități, ea a ales să răspundă criticilor, menținând o legătură activă cu comunitatea sa.

„Toată lumea se confruntă cu comentarii negative. Eu, pur și simplu, le ofer importanță. Aceasta este diferența dintre mine și altele persoane publice. Majoritatea le ignoră, eu prefer să răspund la anumite comentarii. Nu mă influențează în niciun fel. Am fost mereu transparentă și sigură pe ceea ce fac și spun”, a declarat Cristina pentru sursa menționată.

### Clarificări privind colaborarea cu Metropola TV

Cristina a fost întrebată și despre zvonurile conform cărora ar fi încetat colaborarea cu Metropola TV. Această informație, apărută în mai multe publicații în septembrie, s-a dovedit a fi falsă.

„Sunt în continuare parte a echipei Metropola TV și nu înțeleg de unde vin aceste speculații, având în vedere că nu a fost emis niciun comunicat oficial de către televiziune sau de mine”, a concluzionat Cristina Șișcanu.

RECOMANDATE

POPULARE