Monday, October 21, 2024
HomeStiriDecizia drastică pe care a luat-o Bianca Mândru! Fosta concurentă de la...

Decizia drastică pe care a luat-o Bianca Mândru! Fosta concurentă de la „Casa Iubirii” a surprins pe toată lumea cu gestul său

### Bianca Mândru: O Schimbare Radicală după Despărțire

Bianca Mândru a decis să își transforme viața radical, la câteva luni după încheierea relației cu Ionuț. Deși credea că l-a găsit pe cel potrivit în persoana lui Ionuț Manda, relația lor s-a terminat după ce au părăsit „Casa Iubirii”. Între timp, fostul său partener a început o nouă poveste de dragoste și se afișează fericit alături de noua iubită, în timp ce Bianca a luat o decizie surprinzătoare.

Imediat după ce Ionuț a confirmat relația cu noua sa parteneră, Bianca a decis să facă o schimbare bruscă în viața sa. A pășit în salonul de înfrumusețare și a optat pentru o tunsoare scurtă, renunțând la o mare parte din podoaba capilară. Rezultatul a fost postat pe pagina sa de Instagram, iar Bianca a exprimat mulțumirea față de noua sa înfățișare.

### „Noua Eu”

„Noua eu,” a scris Bianca Mândru alături de un videoclip în care își prezenta, zâmbitoare, noua tunsoare.

### Bianca Mândru: Afectată de Critici?

Bianca a fost una dintre cele mai apreciate concurente din „Casa Iubirii”, dar nu a scăpat de critici. De-a lungul competiției, a primit atât laude, cât și comentarii negative din partea telespectatorilor. Criticile au continuat și după finalizarea show-ului, iar Bianca a ajuns într-un punct în care a simțit că nu mai poate tolera aceste atacuri.

„Mi se rupe sufletul. De 15-20 de minute încerc să filmez ceva. Am observat un model în criticile pe care le primesc. Aceste comentarii se repetă, iar eu voiam să discut despre asta. M-am întrebat dacă trebuie să mă justific pentru alegerile mele. Muncesc din greu, nu consum alcool, nu locuiesc în Moldova și nu am ce căuta acolo. De ce ar trebui să mă justific pentru lucruri pe care cei care mă critică nu le cunosc?” a declarat Bianca pe TikTok.

RECOMANDATE

POPULARE