Saturday, October 19, 2024
HomeBancuriDe necrezut ce note au luat la Bacalaureat Andra, Andreea B. și...

De necrezut ce note au luat la Bacalaureat Andra, Andreea B. și Inna

În intervalul 26-29 iunie 2023, elevii de liceu au participat la examenul de bacalaureat, care cuprinde probe scrise la disciplinele obligatorii, dar și la cele specifice fiecărui profil în parte.

Cu emoții puternice și speranțe mari, au așteptat rezultatele pentru a vedea cât de bine s-au descurcat. Acesta este un răspântie familiară și pentru multe vedete din România care, în urmă cu doar câțiva ani, au trecut prin aceleași momente de încordare. Unii dintre ei s-au bucurat de rezultate excelente, în timp ce alții nu au reușit să treacă bacalaureatul din prima încercare.

Contrar așteptărilor multora, multe personalități publice din România nu s-au limitat doar la talentul artistic și au avut performanțe notabile la bacalaureat.

De exemplu, Dorian Popa, cunoscut pentru perfecționismul său, nu s-a lăsat mai prejos nici în ceea ce privește educația și a reușit să obțină o notă impresionantă de 9,83 la examenul maturității.

Pe de altă parte, Andreea Bălan, fața blondă a trupei André, a obținut, la rândul ei, rezultate apreciabile, cu o notă de 8,75 la proba de Limba și Literatura Română, 9,40 la Chimie și 9,10 la Matematică.

Și soția lui Cătălin Măruță, Andra, se numără printre vedetele care s-au distins la acest examen, obținând o notă de 9,07. INNA nu a rămas în urmă, reușind să obțină o notă de 8,85 la examenul de bacalaureat. Mai mult, Bianca Drăgușanu a anunțat pe rețelele de socializare că a obținut o notă de 8,95 la același examen.

Cu toate acestea, există și cazuri de vedete care nu au reușit să treacă examenul de bacalaureat din prima încercare. Adelina Pestrițu, de exemplu, nu a reușit să promoveze proba de Limba și Literatura Română în prima încercare, deoarece a confundat două romane, ceea ce i-a adus o notă mai mică.

Iuliana Luciu a trecut printr-o experiență similară, însă a reușit să obțină o medie de 7,40 la a doua încercare. În plus, Dan Capatos a avut un conflict cu supraveghetoarea la prima sesiune, fiind eliminat din examen.

Sourcecancan.ro
RECOMANDATE

POPULARE