Saturday, October 19, 2024
HomeStiriDe necrezut ce i-a făcut o Badantă româncă unui pesionar din Italia

De necrezut ce i-a făcut o Badantă româncă unui pesionar din Italia

Un comportament incredibil al unei îngrijitoare române față de un pensionar italian a luat prin surprindere toată lumea. După ce a câștigat încrederea bătrânului, a reușit să îl convingă să îi facă numeroase daruri. În cele din urmă, femeia a fost descoperită de carabinierii italieni.

Însă, românca nu a orchestrat acest plan singură. Ea a primit ajutorul unui bărbat și al unei femei, de aceeași naționalitate ca ea.

Acum, acești trei cetățeni români sunt acuzați de autoritățile judiciare din Italia că au înșelat un bătrân din Valsugana, câștigându-i în mod manipulativ încrederea și obținând astfel sume considerabile de bani sub pretextul că acestea sunt cadouri.

Înșelătoria a început în februarie anul trecut, când un bătrân de 86 de ani a căzut pradă escrocheriei, conform ziarului italian L’Adige.

Îngrijitoarea româncă a folosit banii obținuți de la pensionarul italian pentru a-și achiziționa un automobil.

Inițial, cei trei români l-au convins pe bătrân că are nevoie de îngrijire. Apoi, îngrijitoarea româncă în vârstă de 52 de ani l-a asigurat că are intenții bune și, după ce a câștigat încrederea acestuia și a aflat care sunt punctele lui slabe, a început o relație falsă cu victima, implicându-se chiar și într-o relație intimă cu acesta.

Așa a început escrocheria. Femeia cerea bani sub pretextul că acestea sunt daruri. Într-un caz, a primit chiar și 5.000 de euro, bani pe care i-a folosit pentru a-și cumpăra o mașină din Germania, potrivit sursei citate.

Mai mult, pensionarul italian a declarat că, de-a lungul timpului, i-au fost sustrase bijuterii din aur, o friteuză și o agendă personală la care ținea foarte mult.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

În acest caz, au fost efectuate percheziții ample și o parte din bunurile sustrase au fost recuperate. De asemenea, cei trei români au primit interdicția de a se apropia la mai mult de 500 de metri de pensionarul italian și nici nu au voie să ia legătura cu acesta, prin telefon, email sau indirect, prin intermediul unor terți.

Inițial, infracțiunile presupuse erau extorcarea și manipularea unei persoane vulnerabile, infracțiuni pentru care codul penal prevede o pedeapsă între doi și șase ani de închisoare pentru ultima acuzație, după cum au explicat carabinierii într-un comunicat emis.

Acum, acest caz va fi adus în fața justiției, care va determina rezultatul pentru cele trei persoane acuzate.

Sourcegandul.ro
RECOMANDATE

POPULARE