Monday, October 21, 2024
HomeStiriDe ce nu va mai apărea Ramona Olaru la Neața cu Răzvan...

De ce nu va mai apărea Ramona Olaru la Neața cu Răzvan și Dani

### Ramona Olaru își suspendă activitatea la „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru un nou proiect

Ramona Olaru, cunoscută asistentă a emisiunii matinale „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, nu va mai apărea pe micile ecrane pentru o perioadă, datorită implicării într-un alt proiect televizat. Aceasta a fost transferată temporar la o altă emisiune a aceleași stații.

### Ramona Olaru participă la „Splash! Vedete la apă”

În prezent, Ramona Olaru se dedică filmărilor pentru noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”, un show popular care revine pe micile ecrane. Programul a fost inițial lansat în 2013 și a continuat în 2014 și 2015, dar a fost suspendat pentru o vreme. În 2021 și 2022, emisiunea a fost reluată, iar acum, Ramona Olaru va fi din nou prezentă pentru a susține concurenții în cadrul competiției.

O schimbare notabilă pentru acest sezon este relocarea filmărilor. De data aceasta, competiția și antrenamentele vor avea loc în București, spre deosebire de anii anteriori, când se desfășurau la Bacău. Această modificare a fost bine primită de Ramona și concurenți, deoarece le va facilita accesul la filmări.

### Înlocuitori temporari la „Neatza”

În timpul absenței Ramonei Olaru de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, echipa a fost nevoită să găsească o înlocuitoare. Până acum, Diana Munteanu a preluat rolul de asistentă TV, iar Oana Matache se află în probe pentru a o suplini pe Ramona, conform surselor.

Absența sa de la „Neatza” este temporară, iar după finalizarea filmărilor pentru „Splash! Vedete la apă”, Ramona va putea reveni la matinalul de la Antena 1, unde colegii și telespectatorii o așteaptă cu entuziasm.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

### Aventurile Ramonei Olaru în Egipt

Luna trecută, Ramona Olaru a avut parte de momente stresante în timpul unei vacanțe în Egipt. După ce a obținut viza și a ajuns la hotel, vedeta a realizat că și-a pierdut pașaportul la ieșirea din aeroport. În căutarea unei soluții, a încercat să contacteze Ambasada României din Cairo.

Pentru a se întoarce în România, Ramona a fost nevoită să facă numeroase drumuri la diverse instituții. Într-una dintre aceste deplasări, a avut parte de un accident rutier în timpul unui Uber, amplificându-i anxietatea. Dificultățile s-au agravat și din cauza faptului că adresa la care trebuia să ajungă nu era corectă și că șoferul nu vorbea engleza. Mai mult, Ramona nu avea acces la internet pe telefon, complicând și mai mult comunicarea.

Cu toate acestea, șoferul Uber a făcut tot posibilul pentru a o ajuta să ajungă la destinația corectă. În final, toate problemele s-au rezolvat, iar Ramona a reușit să obțină documentele necesare pentru a reveni în siguranță în România.

RECOMANDATE

POPULARE