Monday, October 21, 2024
HomeStiriDe ce nu și-a refăcut Mihai Mitoșeru viața amoroasă după divorțul de...

De ce nu și-a refăcut Mihai Mitoșeru viața amoroasă după divorțul de Noemi, fosta lui soție, din 2019

Mihai Mitoșeru a explicat de ce nu a reușit să își refacă viața amoroasă după divorțul de Noemi, fosta sa soție, cu care s-a despărțit acum cinci ani. Prezentatorul TV, în vârstă de 49 de ani, a împărtășit motivul pentru care nu a format un nou cuplu după separarea din 2019.

### Motivul pentru care Mihai Mitoșeru nu a început o nouă relație

Deși Mihai Mitoșeru încă crede în iubire și în căsătorie, el a recunoscut că, în ciuda întâlnirilor cu o persoană în Italia, nu a reușit să-și refacă viața amoroasă. „M-am obișnuit să fiu singur. Nu mai simt atracție pentru nimeni, iar acum am anumite pretenții. Nu cer mult, dar este greu să găsești pe cineva cu care să ai o discuție interesantă sau care să fie cu adevărat compatibil”, a declarat el într-o emisiune TV, conform WOWbiz.ro.

### Reflexii asupra căsniciei

Mihai a recunoscut că regretă decizia de a divorța de Noemi și a explicat că, de-a lungul timpului, a încercat să își răscumpere greșelile. La Unica Urban Party, el a afirmat că este deschis la o nouă relație. „Am realizat că cel mai frumos lucru este să ai o relație, o familie. Nu poți construi o legătură cu oricine; trebuie să simți că persoana este cea potrivită”, a adăugat el.

### Ce caută Mihai Mitoșeru la o viitoare parteneră

În privința viitoarei sale partenere, Mihai Mitoșeru a subliniat că nu are așteptări nerealiste. „Caut o relație normală, în care să pot vorbi și să mă simt bine. Nu vreau nimic spectaculos. Se pare că, în ultima vreme, oamenii nu sunt pregătiți pentru astfel de legături”, a mai spus el.

Astfel, Mihai Mitoșeru continuă să își redefinească viața personală, rămânând deschis către noi oportunități, fără a pierde din vedere lecțiile învățate în urma experiențelor anterioare.

RECOMANDATE

POPULARE