Saturday, October 19, 2024
HomeStiriDe ce a renunțat Larisa Popa la colaborarea cu Pescobar! A lucrat...

De ce a renunțat Larisa Popa la colaborarea cu Pescobar! A lucrat pentru el 8 ani: ”Mă priva de viața personală”

Larisa Popa a fost un sprijin esențial pentru Pescobar, având o colaborare de lungă durată, încă de la începuturile afacerii sale. Recent, ea a anunțat că a decis să încheie această colaborare și a explicat motivele din spatele acestei alegeri.

### De ce a pus capăt colaborării cu Pescobar

Larisa Popa a vorbit despre relația sa cu Pescobar și despre motivele care au determinat-o să nu mai lucreze alături de el. Cei doi au avut o colaborare de opt ani, dar în ultimele luni au hotărât să își urmeze căi diferite.

Într-o discuție recentă, Larisa a dezvăluit că l-a cunoscut pe Pescobar când era foarte tânără și că acesta a avut un rol important ca mentor în viața ei. Deși a învățat multe de la el, lipsa de timp liber a fost un factor decisiv în alegerea de a renunța la colaborare.

Ea a afirmat că a simțit că este momentul potrivit pentru o schimbare în viața sa. Așadar, a decis să se implice în alte proiecte care să-i ofere mai multă libertate personală.

„Am realizat că pot face mai mult pentru mine. Eram complet absorbită de muncă, dedicându-mă total. La un moment dat, am fost plecată din București și acest lucru îmi afecta viața personală. Munca devenise atât de intensă încât simțeam că fiecare zi era la fel”, a declarat Larisa.

### Planuri muzicale

În prezent, Larisa Popa se află într-o perioadă de tranziție în cariera sa și intenționează să își urmeze visul de a se lansa în muzică. Deși este un pas semnificativ, ea este determinată să își dezvolte cariera profesională.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

„Îmi doresc mai mult de la mine și am făcut această schimbare pentru a putea explora noi oportunități. Am proiecte muzicale în desfășurare pe care le-am tot amânat, dar acum sunt pregătită să avansez”, a mai spus ea.

RECOMANDATE

POPULARE