Friday, October 18, 2024
HomeStiriDe ce a fost dată afară Ozana Barabancea de la Te cunosc...

De ce a fost dată afară Ozana Barabancea de la Te cunosc de undeva: ”Ne-am trezit că nu trebuie să mai mergem la repetiții

De ce Ozana Barabancea a fost înlăturată din juriul emisiunii *Te cunosc de undeva*? Situația s-a petrecut chiar înainte de începerea filmărilor.

Motivul pentru care Ozana Barabancea nu a mai continuat în calitate de jurat la *Te cunosc de undeva* a surprins pe mulți, inclusiv pe ea. Vedeta, care făcea parte din echipa Antena 1, a mărturisit că a aflat pe neașteptate că nu mai trebuie să participe la repetiții, deși pregătirile pentru noul sezon erau în toi.

### Contextul concedierii
Ozana Barabancea a trecut printr-o experiență neplăcută în urmă cu aproximativ 10 ani, când producătorii au decis, fără a oferi explicații clare, să facă schimbări în componența juriului emisiunii. Cu toate că nu i s-au reproșat greșeli, echipa a considerat că este momentul pentru o reîmprospătare a imaginii juriului.

“Am fost trei persoane care am fost anunțate brusc că nu mai facem parte din echipă, fără să știm dinainte. Ni s-a comunicat că nu mai trebuie să participăm la filmări. Probabil s-a dorit o reîmprospătare a imaginii juraților, însă nu am primit nicio explicație detaliată”, a spus Ozana Barabancea în cadrul unei emisiuni TV.

Vedeta nu crede că decizia a fost legată de motive financiare, ci mai degrabă de dorința de a aduce o schimbare în echipa de jurați. Cu toate acestea, în timp, formula inițială a fost reintrodusă, ceea ce sugerează că echilibrul echipei inițiale a fost considerat cel mai potrivit.

### Schimbările și reacțiile vedetei
La momentul înlocuirii sale, Monica Anghel a preluat rolul în juriu, în timp ce Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Aurelian Temișan au fost înlăturați temporar. Ulterior, Delia Matache și Pepe au fost aduși în echipă. Această decizie a generat o reacție puternică din partea Ozanei, care și-a exprimat frustrarea pe rețelele sociale, însă, cu trecerea timpului, vedeta a regretat unele dintre afirmațiile făcute.

“Am vrut să fiu mai acidă și am reușit, dar acum regret. Cred că, dacă aș fi din nou în acea situație, aș acționa diferit. La acel moment, eram supărată și frustrată. M-a durut pentru că mă simțeam omul potrivit la locul potrivit și nu înțelegeam de ce s-a luat acea decizie”, a spus vedeta.

Acum, însă, Ozana Barabancea și-a reluat locul în juriul emisiunii, iar situația s-a stabilizat. Modificările ulterioare în cadrul show-ului au avut loc și datorită reacțiilor publicului, care nu a fost mulțumit de formula schimbată, contribuind astfel la revenirea la echipa inițială.

RECOMANDATE

POPULARE