Sunday, October 20, 2024
HomeStiriDana Roba se confruntă cu o stare de neliniște. Fostul său partener...

Dana Roba se confruntă cu o stare de neliniște. Fostul său partener a trimis un mesaj din închisoare, lăsând-o profund impresionată

Dana Roba se află într-o stare de anxietate profundă. După ce a trecut printr-o experiență traumatizantă, în care a fost aproape de moarte, make-up artistul se luptă să-și regăsească liniștea. Deși și-a reluat cariera și a început o nouă relație, amenințările din partea fostului său soț, care se află în închisoare, continuă să o bântuie.

Recent, Dana a fost informată că fostul ei partener i-a transmis, prin intermediul uneia dintre fiicele lor, că intenționează să o dea afară din locuință odată ce va fi eliberat. Mai mult, acesta a făcut referire la antrenamentele sale de box din închisoare, insinuând că ar putea recurge la violență pentru a-și recupera apartamentul.

„A spus fetei mele că se antrenează intens și abia așteaptă să ne scoată din apartament când va ieși din închisoare”, a explicat Dana în cadrul unui podcast.

În plus, Dana se pregătește să se întâlnească din nou cu fostul soț în instanță, deoarece a cerut o pedeapsă mai severă pentru agresiunile suferite. Daniel Balaciu a fost condamnat la 7 ani de închisoare, o sentință pe care Dana o consideră insuficientă, având în vedere gravitatea atacului.

Pe lângă problemele legate de fostul soț, Dana se confruntă și cu dificultăți din partea foștilor socri, care doresc să petreacă timp cu nepoatele lor în vacanța de vară. „Am avut o întâlnire în instanță cu fostii mei socri, care au solicitat ca fetele să petreacă patru săptămâni cu ei. Ei au niște cerințe foarte mari și eu, ca mamă, lupt pentru a le proteja”, a declarat Dana.

Dana a rememorat și atacul suferit, explicând că a fost lovită în somn și a avut o stare de conștiență limitată în acel moment. „Dacă aș fi fost trează, aș fi reacționat diferit. Dacă m-ar fi atacat când eram conștientă, poate că aș fi ajuns eu la închisoare pentru apărare”, a spus ea. A descris cum, în timpul atacului, a avut o experiență aproape mistică, având senzația că durerea a fost ștearsă din memorie de o forță superioară.

RECOMANDATE

POPULARE