Friday, October 18, 2024
HomeStiriDana Budeanu și vecinii săi au blocat strada pe care locuiesc in...

Dana Budeanu și vecinii săi au blocat strada pe care locuiesc in mod ilegal

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din București, a dezvăluit o situație uluitoare în zona Piața Romană, unde o stradă a fost blocată nelegal de către rezidenții locali, printr-o poartă și o barieră.

Un semn de circulație a fost instalat la intrarea pe această stradă, interzicând accesul celor care nu locuiesc în zonă, excepție făcând doar riveranii.

Această zonă este cunoscută pentru rezidenții săi de profil înalt, inclusiv Dana Budeanu, o personalitate cunoscută din televiziune și fosta soție a lui Radu Budeanu, proprietarul cotidianului Gândul.

Potrivit datelor de pe Google Street și a surselor de la PRESShub, strada a fost dotată cu o poartă de cel puțin 2019, iar o cabană pentru paznic a fost înlocuită de-a lungul timpului cu o poartă mai modernă.

Primarul Clotilde Armand a criticat acest act de încălcare a legii într-o postare pe Facebook, unde a exprimat șocul față de îndrăzneala cu care a fost închisă o stradă în centrul capitalei.

A descrie situația ca o aroganță în fața legii și a bunului simț, acuzând ocuparea ilegală a domeniului public și criticând administrația anterioară pentru tolerarea acestei situații. Primarul a cerut Poliției Locale să ia măsuri urgente pentru înlăturarea barierei.

Dana Budeanu, care a fost amendată de Poliția Locală Sector 1 și a contestat această sancțiune în instanță, a refuzat să comenteze situația.

Echipa PRESShub a luat legătura cu Dana Budeanu prin intermediul asistentei sale, care a informat inițial că Dana este într-o întâlnire, dar a revenit ulterior cu informația că aceasta se află în afara țării, și a promis un apel telefonic ulterior.

RECOMANDATE

POPULARE