Sunday, October 20, 2024
HomeStiriDaciana Sârbu, una dintre cele mai elegante invitate la nunta Monicăi Bîrlădeanu...

Daciana Sârbu, una dintre cele mai elegante invitate la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Cine a însoțit-o, în locul soțului ei

**Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au avut o nuntă de vis la Palatul Snagov**

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit în weekendul recent, petrecerea desfășurându-se într-un cadru deosebit la Palatul Snagov. Primele imagini de la eveniment au fost împărtășite pe rețelele de socializare de către vedetele care au fost prezente la nuntă.

Printre invitați s-au numărat personalități precum Adelina Pestrițu, Daciana Sârbu, Gina Pistol, Dana Rogoz, Elvira Deatcu, Geanina Ilieș, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu.

### Gina Pistol și momentul surpriză

Gina Pistol a fost prezentă la eveniment fără soțul ei, Smiley, purtând o ținută elegantă neagră. De asemenea, a surprins audiența cu un moment artistic, urcând pe scenă pentru a cânta alături de mireasă și Maria Buză, demonstrând că talentul ei se extinde și dincolo de televiziune.

### Detalii despre invitați

Daciana Sârbu a fost de asemenea prezentă la nuntă, alături de fiica sa, Irina, în loc de soțul Victor Ponta. Aceasta a purtat o rochie elegantă semnată de M.Marquise, brand care a creat și rochiile de mireasă ale Monicăi Bîrlădeanu.

Adelina Pestrițu și Geanina Ilieș au optat, de asemenea, pentru ținute M.Marquise. Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au impresionat cu apariția lor elegantă; Andreea a ales o rochie sacou neagră cu detalii din voal, iar Adrian a purtat un costum elegant cu cămașă albă și papion negru.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

### Rochiile de mireasă

Monica Bîrlădeanu a purtat inițial o rochie tip sirenă cu detalii din pene, accesorizată cu bijuterii rafinate, iar pentru dansul mirilor, a optat pentru o a doua rochie spectaculoasă, cu mâneci lungi și crăpătură adâncă. Ambele rochii au fost create de M.Marquise, iar se estimează că prețul total a fost de aproximativ 3000 de euro.

### Meniul exclusivist al nunții

Meniul nunții a fost pregătit de Chef Petrișor Tănase, incluzând preparate rafinate precum sturion rumenit, sarmale înfrunzite în hrean și viță, mușchi de porc în crustă de verdeață și pulpe de rață cu varză roșie și mere. Tortul mirilor a fost realizat la cofetăria Dacianei Sârbu și a inclus bezea italiană, ganache de ciocolată neagră și vișine în alcool.

Decorul locației a fost elegant, cu flori albe naturale, iar fiecare invitat a fost întâmpinat cu un cadou personalizat și un meniu de cinci stele, toate detaliile fiind atent orchestrate pentru a crea o atmosferă deosebită.

RECOMANDATE

POPULARE