Monday, October 21, 2024
HomeStiriCum și-a cunoscut Domnul Rimă soția, de fapt. Așa l-a cucerit Denisa...

Cum și-a cunoscut Domnul Rimă soția, de fapt. Așa l-a cucerit Denisa pe Flick: ”Abia începuse pandemia”

Flick trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Denisa Flicea, femeia care i-a adus fericire și liniște. Totuși, puțini știu cum s-au întâlnit cei doi. Ce a făcut Domnul Rimă pentru a-i câștiga inima Denisei?

Denisa Flicea i-a schimbat radical viața lui Flick, iar împreună au construit o familie frumoasă și împlinită. Cei doi s-au cunoscut acum patru ani, în 2020, în plină pandemie de COVID-19. Totul a început cu un mesaj pe o rețea de socializare.

În acea perioadă, Denisa dorea să își promoveze școala de dezvoltare personală din Oradea, iar Flick a decis să o ajute imediat ce a văzut mesajul. Au început să discute, iar legătura dintre ei s-a consolidat rapid.

„Este o poveste lungă, dar interesantă. Acum patru ani, în aprilie 2020, abia începuse pandemia și am cunoscut-o pe soția mea. Mi-a scris pe Instagram, căci avea un business în Oradea – o școală de dezvoltare personală pentru copii. A cerut ajutor pentru promovarea locală la Radio ZU,” a povestit Flick în podcastul lui Bursucu.

### Evoluția relației dintre Flick și Denisa Flicea

După ce au început să comunice prin mesaje, au trecut la convorbiri telefonice, realizând treptat că se potrivesc. Flick a fost imediat atras de frumusețea Denisei, care nu era o fană a lui. Au ieșit la prima întâlnire, iar de atunci au continuat să se întâlnească. Astfel a început povestea lor de dragoste.

„Discutând cu cineva de la marketing, ea și-a dat seama că ar trebui să colaboreze cu un influencer, iar așa a ajuns să-mi scrie. Știa că sunt la Radio ZU, dar nu mă urmărea. Mi-a trimis un mesaj pe Instagram, pe care l-am văzut după câteva zile, intrând la „others’. Am observat că era o femeie frumoasă și, în același timp, o oportunitate de afaceri,” a adăugat Flick.

Timpul a întărit legătura dintre ei, iar în scurt timp au realizat că nu pot trăi unul fără celălalt. Au ajuns în fața altarului, unde și-au promis iubire veșnică și au devenit părinți

RECOMANDATE

POPULARE