Monday, October 21, 2024
HomeStiriCum se înțelege, de fapt, Lora cu părinții lui Ionuț Ghenu? Artista...

Cum se înțelege, de fapt, Lora cu părinții lui Ionuț Ghenu? Artista a recunoscut totul chiar în toiul nunții: „Nu se opresc niciodată”

### Lora despre Relația cu Părinții lui Ionuț Ghenu

Lora și Ionuț Ghenu au spus „da” într-o ceremonie religioasă, după o relație de nouă ani, pe 5 octombrie, sărbătorind momentul alături de 340 de invitați la o petrecere deosebită care s-a întins până dimineața. Cu toate că Lora nu a avut părinții ei alături în această zi specială, întrucât aceștia s-au stins din viață, a avut parte de sprijinul părinților lui Ionuț.

În mijlocul festivităților, artista a împărtășit detalii despre relația sa cu socrii, exprimându-și aprecierea profundă pentru ei.

„Reporter: Cum este relația ta cu părinții lui? Am senzația că te văd ca pe o fiică pentru ei.”

„Lora: Da, ei sunt părinții noștri. Îmi place să spun că am un frate, două surori, mamă, tată, oameni care ne îndrumă mereu. Cred că părinții nu încetează niciodată să ofere educație și să ghideze un copil, iar eu simt acest lucru,” a declarat Lora, conform Cancan.ro.

### Detalii despre Nunta lor

Printre momentele memorabile de la nuntă s-a numărat și tăierea tortului, care a fost un adevărat spectacol. Lora și Ionuț au optat pentru un tort elegant, cu patru etaje, decorat cu trandafiri colorați.

Zâmbetele au fost la ordinea zilei când cuplul a tăiat tortul, iar emoțiile au fost intense când Viorica de la Clejani le-a cântat „La mulți ani”, stârnind lacrimi de fericire.

RECOMANDATE

POPULARE