Friday, October 18, 2024
HomeStiriCum se înțelege Andreea Bălan cu femeia care l-a făcut tătic pe...

Cum se înțelege Andreea Bălan cu femeia care l-a făcut tătic pe Victor Cornea, actualul ei iubit?! A spus asta despre ea în direct!

Andreea Bălan a deschis recent subiectul despre relația actualului ei iubit, Victor Cornea, cu mama băiețelului său, într-un interviu oferit la emisiunea lui Cătălin Măruță. Andreea și Victor trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, iar tenismenul s-a integrat perfect în familia artistei, devenind o prezență importantă în viața fiicelor acesteia, Ella și Clara. Cu toate acestea, Victor are și un băiețel dintr-o relație anterioară, pe nume Luca, în vârstă de 11 ani.

În cadrul interviului, Andreea a vorbit cu apreciere despre femeia care l-a făcut tătic pe Victor, subliniind că băiețelul lor a fost educat foarte bine de mama sa, Irina. Artista a vorbit deschis despre armonia și înțelegerea dintre toți membrii acestei familii extinse, subliniind că, atunci când se întâlnesc, lucrurile decurg frumos și plăcut.

„Are un băiețel, Luca, care are 11 ani. Nu este băiețelul meu, este educat foarte frumos de mama lui, Irina, și suntem o familie mare. Când ne întâlnim toți, este foarte frumos”, a declarat Andreea Bălan, oferind astfel o imagine pozitivă asupra relației lor.

Deși relația lor evoluează frumos, Andreea și Victor au decis să nu mai aibă copii împreună. Andreea a fost sinceră în privința acestui subiect, explicând că ambii parteneri au deja copii și că programul încărcat al lui Victor, care este implicat în cariera sa de tenismen, nu ar fi compatibil cu responsabilitățile suplimentare pe care le-ar aduce un nou copil.

„Am stabilit că nu mai facem copii. El are deja un băiețel de 11 ani, eu am două fetițe. El mai are 10 ani cel puțin în care o să fie pe drumuri, plecat. Și atunci un copil nu își are rostul. Și nici eu nu îmi mai doresc. E greu să crești doi copii, nu e ușor”, a explicat Andreea.

Această deschidere și maturitate în relația lor reflectă echilibrul și înțelegerea pe care cei doi o au, reușind să combine armonios carierele și responsabilitățile lor familiale.

RECOMANDATE

POPULARE