Sunday, October 20, 2024
HomeStiriCum o face Oana Roman pe Isa să nu se mai gândească...

Cum o face Oana Roman pe Isa să nu se mai gândească la faptul că Marius Elisei nu o caută .„E foarte bine că nu mai stă să…”

După separarea de Marius Elisei, Oana Roman s-a dedicat în totalitate creșterii fiicei sale, Isabela. Vedeta a recunoscut că fostul ei soț este complet absent din viața micuței, ceea ce a determinat-o să găsească soluții pentru a o ajuta să treacă peste această situație. Recent, Oana a discutat despre aceste provocări.

La începutul anului 2023, Oana și Marius au pus punct relației lor, iar el a început o nouă viață alături de o altă parteneră. Cu toate acestea, Marius pare să fi uitat de fiica sa, ceea ce a dus la unele dificultăți pentru Oana.

Oana a menționat că viața ei și a Isabelei se îmbunătățește, având grijă să îi ofere micuței activități care să îi ocupe timpul și să o distragă de la absența tatălui. „Isabela a început școala și participă la diverse activități, precum aikido, înot și pictură. Aceasta implică mai multe drumuri pentru mine, dar sunt recunoscătoare că are atât de multe de făcut și nu se mai gândește la alte probleme. Suntem bine, ocupate, iar eu am și proiecte care îmi merg bine”, a declarat Oana pentru un site de știri.

Deși Oana recunoaște că Isabela suferă din cauza absenței tatălui, ea subliniază că fiica ei a început să înțeleagă situația. „Este mai bine acum, deoarece este ocupată cu activități și nu are timp să se gândească la probleme. Deși nu este ușor pentru ea că nu își vede tatăl atât de des, cred că a realizat că nu poate schimba această situație. Există o tristețe în sufletul ei, dar eu sunt mereu lângă ea, comunicăm mult și facem lucruri împreună. De curând am fost la restaurant, am mers la film și am cumpărat cărți. Tot timpul avem ceva de făcut”, a mai adăugat Oana.

RECOMANDATE

POPULARE