Saturday, October 19, 2024
HomeStiriCum au fost surprinși Giuly și Robert la scurt timp după descalificarea...

Cum au fost surprinși Giuly și Robert la scurt timp după descalificarea din Casa iubirii!

După mai multe încercări nereușite de a construi o relație în cadrul emisiunii „Casa iubirii”, carismaticul Robert a avut norocul să o întâlnească pe Giuly, o concurentă care s-a alăturat ulterior show-ului. Între cei doi s-a născut o dragoste profundă, iar relația lor i-a transformat rapid într-unul dintre cele mai susținute cupluri ale emisiunii. Totuși, recent, cei doi au fost puși în fața echipei de producție după ce s-a descoperit că au încălcat regulile impuse de show.

Conform regulamentului, concurenții nu aveau voie să se întâlnească în afara orelor de filmare, însă Robert și Giuly au fost descoperiți că au călătorit împreună de patru ori în Italia, țara natală a părinților lui Giuly. După ce escapadele lor au ieșit la iveală, producția a decis descalificarea ambilor concurenți. Detaliile eliminării lor au circulat rapid, iar cei doi au decis să răspundă fanilor printr-o apariție publică.

După descalificare, Robert și Giuly au ales să plece din România pentru a se bucura de un timp de relaxare și pentru a trăi noi experiențe împreună. Cei doi au optat pentru o escapadă romantică în Milano, Italia, și au împărtășit vestea cu fanii lor.

„Suntem în Italia, împreună cu Giuly. După gala de eliminare, am venit aici. Ne simțim foarte bine, exact cum ne-am dorit. Avem câteva planuri, dar nu am stabilit o dată exactă. Am văzut că se speculează despre o posibilă nuntă, dar momentan nu avem nimic planificat. Vom anunța când va fi momentul,” a declarat Robert într-un videoclip postat pe TikTok.

De asemenea, cei doi au postat pe rețelele sociale imagini din Milano, demonstrând că au depășit momentul descalificării și sunt fericiți. Giuly a amintit că, încă de la începutul relației lor, Milano era unul dintre locurile pe care își doreau să le viziteze împreună, confirmând astfel că visurile lor se împlinesc treptat.

RECOMANDATE

POPULARE