Monday, October 21, 2024
HomeStiriCum arăta Monica Bîrlădeanu la debutul în televiziune. La fel de frumoasă...

Cum arăta Monica Bîrlădeanu la debutul în televiziune. La fel de frumoasă ca și acum, cucerea prin aparițiile ei

Monica Bîrlădeanu, una dintre cele mai apreciate actrițe din România, a reușit să își construiască o carieră remarcabilă, inclusiv în cadrul industriei de film de la Hollywood. Cu toate acestea, puțini își mai amintesc cum arăta la începuturile sale în televiziune sau în cariera de model.

### Cum a început cariera Monicăi Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu are o poveste de succes, având la activ numeroase roluri în filme și seriale. A jucat chiar și în producția americană „Lost”, însă parcursul ei nu a fost întotdeauna simplu. Născută pe 26 ianuarie 1978 în Scornicești, județul Olt, a absolvit Facultatea de Drept la Iași, dar a realizat repede că nu aceasta este calea pe care vrea să meargă. A început să se dedice modeling-ului, iar talentul ei a fost rapid recunoscut pe podiumuri.

În primul an de facultate, a început să participe la campanii publicitare, iar la scurt timp au început să apară și oportunitățile televizate. În 2002, a început să prezinte emisiunea „La strada” la B1 TV, moment în care a descoperit cu adevărat pasiunea pentru actorie. După câteva roluri în filme românești, Monica a decis să își încerce norocul în SUA.

### Întoarcerea acasă și cariera în România

După mai bine de un deceniu petrecut în America, unde a acumulat experiență, Monica s-a întors în România. Printre cele mai notabile roluri din cariera sa se numără cele din filmele „Moartea domnului Lăzărescu”, „Despre oameni și melci” și din serialul „Vlad”.

### Provocările personale și profesionale

Monica a avut un parcurs dificil, având primul ei loc de muncă ca ospătăriță la vârsta de 16 ani. A recunoscut că a mințit pentru a fi angajată, prezentându-se ca fiind mai mare. De asemenea, părinții ei aveau alte așteptări în legătură cu cariera sa, sugerându-i să devină profesoară de religie.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

“Am început cu greu, iar prima probă pe care am dat-o a fost pentru rubrica Meteo la Pro TV, dar am fost respinsă. Mi s-a spus că televiziunea nu e pentru mine. Ulterior, am primit un telefon de la Radu Moraru pentru a participa la o emisiune nouă la B1 TV, care se lansa. Când am dat proba, eram într-o stare deplorabilă, dar, surpriză, m-au ales!”, a povestit Monica despre începuturile sale.

Astfel, Monica Bîrlădeanu continuă să inspire prin determinarea și munca sa neobosită, dovedind că orice vis poate fi realizat cu perseverență.

RECOMANDATE

POPULARE