Saturday, October 19, 2024
HomeStiriCum arată fiul lui Michael Jackson la 22 de ani. Imagini RARE...

Cum arată fiul lui Michael Jackson la 22 de ani. Imagini RARE cu ”Blanket”, mezinul artistului

Fiul lui Michael Jackson, cunoscut inițial sub numele de Blanket, este de nerecunoscut la 22 de ani de la momentul faimos în care a fost prezentat lumii de tatăl său, de pe balconul unui hotel din Berlin.

Născut în 2002 printr-o mamă surogat, Prince Michael Jackson II, numit afectuos “Blanket” în copilărie, a devenit rapid subiect de discuție după ce Michael Jackson l-a arătat fanilor de la balcon. Gestul a stârnit controverse și a fost intens mediatizat și parodiat de-a lungul anilor, ceea ce l-a făcut pe celebrul artist să regrete acel moment. La doar șapte ani, Blanket și-a pierdut tatăl, Michael Jackson, care a murit în 2009 din cauza unei supradoze de medicamente.

După decesul lui Michael, responsabilitatea creșterii lui Prince Michael Jackson II a revenit bunicii sale, Katherine Jackson, și unchiului său. În prezent, el are o relație apropiată cu fratele său mai mare, Prince, cu care își petrece o mare parte din timp.

Bigi Jackson, un tânăr pasionat de cinematografie
În prezent, la 22 de ani, fiul cel mic al regelui pop preferă să fie cunoscut sub numele de Bigi, lăsând în urmă porecla Blanket, care îi amintea de momente neplăcute din copilărie. Spre deosebire de frații săi, Paris și Prince, care au ales să urmeze o carieră în muzică, Bigi este atras de industria filmului. El visează să devină producător de film și deja participă la recenzii de filme online alături de fratele său.

La împlinirea vârstei de 18 ani, Bigi și-a achiziționat o casă în valoare de aproape 3 milioane de dolari în Calabasas, California, unde locuiește în prezent. Deși duce o viață discretă și are puține apariții publice, tânărul se concentrează pe pasiunile sale și pe cariera sa viitoare în cinematografie.

RECOMANDATE

POPULARE