Tuesday, October 22, 2024
HomeStiriCum a fost surprinsă Rebecca la scurt timp după descalificarea din Casa...

Cum a fost surprinsă Rebecca la scurt timp după descalificarea din Casa iubirii

Descalificarea Rebeccăi din emisiunea „Casa Iubirii” a venit ca o surpriză pentru toți, inclusiv pentru concurenți, telespectatori și admiratori. La câteva zile de la plecarea sa din show, Rebecca își informează fanii pe rețelele sociale despre evenimentele importante din viața ei.

Deși nu mai apare în emisiunea de pe Kanal D, Rebecca face tot posibilul să păstreze legătura cu cei care o susțin, împărtășind momentele semnificative care au loc după descalificare. Recent, ea a postat pe Instagram o fotografie în care apare într-o mașină, purtând ochelari de soare și pregătită să se bucure de ultimele zile de vară din România. În alt story, a menționat că s-a întâlnit cu prietenii la o cafea.

Rebecca a fost eliminată din competiție din cauza unor tensiuni cu colegii ei. Conflictele cu Criss au început de la bun început, iar cu timpul, comentariile negative au devenit tot mai greu de suportat. O reacție explozivă a avut loc atunci când un comentariu a deranjat-o atât de mult, încât a fost pe punctul de a provoca o confruntare fizică.

Descalificarea sa urma să fie anunțată în cadrul galei programate pentru 29 septembrie 2024, însă altercația cu Criss a determinat producătorii să ia decizia de a o elimina înainte de eveniment. Totodată, un videoclip controversat în care Rebecca apărea alături de fostul ei iubit a stârnit și mai multe discuții în mediul online, amplificând tensiunile din cadrul emisiunii.

RECOMANDATE

POPULARE