Tuesday, October 22, 2024
HomeStiriCum a cunoscut-o Adrian Mutu pe Sandra, de fapt. Cei doi sunt...

Cum a cunoscut-o Adrian Mutu pe Sandra, de fapt. Cei doi sunt căsătoriți de aproape 10 ani

Adrian Mutu, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți fotbaliști români, a făcut dezvăluiri emoționante despre relația sa cu Sandra, femeia care i-a adus liniștea și echilibrul după două căsnicii eșuate. După aproape un deceniu de mariaj, „Briliantul” trăiește o poveste de dragoste împlinită alături de soția sa și fiul lor, Tiago, și nu ezită să împărtășească momente din viața sa personală, o parte importantă din evoluția sa ca om și tată.

Într-un interviu recent, fostul antrenor de la Rapid a povestit cum și-a cunoscut actuala soție, dezvăluind detalii mai puțin știute despre începuturile lor. Deși Mutu a fost mereu discret cu privire la viața sa personală, când vine vorba de Sandra, el nu se teme să-și exprime dragostea și aprecierea. Povestea lor de dragoste nu a fost una grăbită, ci mai degrabă una care s-a conturat în timp, după ce drumurile lor s-au intersectat la diferite momente din viețile lor.

Mutu și Sandra s-au cunoscut cu mult timp înainte de a începe relația oficială. Pe atunci, Adrian Mutu avea 30 de ani și se afla într-o căsnicie cu Consuelo Matos Gómez, mama celor doi copii ai săi. În cadrul unui podcast, Mutu a recunoscut că a remarcat-o pe Sandra pentru prima dată când aceasta avea doar 15 ani și participa la un concurs de frumusețe. „Eu am văzut-o pe Sandra când era mai mică, când era la Miss România, avea 15 ani, mi-a plăcut de atunci, îmi plăcea de cum arăta,” a mărturisit Mutu, adăugând că, la acea vreme, nu a existat o apropiere între ei, mai ales din cauza diferenței de vârstă și a faptului că el era deja căsătorit.

Timpul a trecut, iar după divorțul său de Consuelo, Adrian Mutu s-a mutat în România, ceea ce i-a oferit ocazia să o cunoască mai bine pe Sandra. Când s-au reîntâlnit, cei doi au simțit o conexiune puternică, iar povestea lor de iubire a început să se dezvolte natural. „Când am divorțat, eu m-am mutat în România și am avut posibilitatea să o cunosc mai bine pe Sandra și m-am bucurat,” a povestit Mutu. Relația lor s-a construit pe încredere și respect, iar în 2015 cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie intimă, alături de familie și prieteni apropiați.

Mutu, care a fost implicat în numeroase relații de-a lungul carierei sale tumultuoase, pare să fi găsit în Sandra stabilitatea pe care o căuta. Spre deosebire de căsniciile sale anterioare, mariajul cu Sandra a fost marcat de liniște și discreție. Cei doi au un băiețel, Tiago, iar Mutu nu ascunde că ar vrea ca fiul său să-i moștenească pasiunea pentru fotbal. „Îmi doresc ca Tiago să iubească fotbalul așa cum am făcut eu, dar îl voi susține în orice își dorește să facă,” a spus el cu mândrie.

Adrian Mutu a mai fost căsătorit de două ori înainte de a o întâlni pe Sandra. Prima sa căsnicie a fost cu actrița Alexandra Dinu, alături de care are un fiu, Mario. Deși relația lor s-a terminat, Mutu a păstrat o legătură strânsă cu fiul său, care locuiește în Italia. A doua sa căsnicie, cu Consuelo Matos Gómez, a adus pe lume două fete, Adriana și Maya, însă și această relație a ajuns la final, deși părea la acel moment să fie una stabilă.

Întâlnirea cu Sandra a fost pentru Adrian Mutu a treia șansă la fericire și, așa cum el însuși afirmă, a fost o adevărată binecuvântare. Povestea lor este una despre răbdare și momentul potrivit. Cei doi au reușit să construiască împreună o familie puternică, bazată pe respect reciproc și dragoste. „Sunt foarte fericit alături de Sandra și mulțumesc lui Dumnezeu pentru ea și pentru fiul nostru, Tiago. Am avut parte de greutăți, dar toate au meritat pentru a ajunge aici,” a spus Mutu într-un alt interviu.

Relația lor a fost menținută departe de lumina reflectoarelor, deși Mutu este o figură publică extrem de cunoscută. În ciuda provocărilor întâmpinate în carieră și viața personală, Mutu a găsit în Sandra un sprijin necondiționat, care l-a ajutat să se reinventeze și să se concentreze pe lucrurile importante din viața sa. Totodată, fostul fotbalist este recunoscător pentru rolul de tată și își exprimă deseori dorința de a fi un model pozitiv pentru copiii săi.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Cu toate că Adrian Mutu a trăit o viață plină de provocări, atât pe terenul de fotbal, cât și în afara acestuia, povestea sa alături de Sandra arată că, indiferent de greutăți, există întotdeauna speranța de a găsi fericirea și echilibrul alături de persoana potrivită. După aproape 10 ani de mariaj, Adrian Mutu se bucură de o viață familială împlinită, demonstrând că a treia oară a fost, într-adevăr, cu noroc.

RECOMANDATE

POPULARE