Friday, October 18, 2024
HomeStiriCui i-a rămas, de fapt, întreaga avere a Natașei Raab? Actrița a...

Cui i-a rămas, de fapt, întreaga avere a Natașei Raab? Actrița a lăsat totul scris înainte de deces

Cui i-a rămas întreaga moștenire a Natașei Raab? Actrița, cunoscută și pentru rolul său din celebra reclamă la lactate, a vorbit adesea despre trecerea sa din această lume. Victoria Velea, persoana care a avut grijă de Natașa Raab până în ultimele momente, a oferit detalii emoționante despre viața actriței și despre deciziile luate înainte de a se stinge.

### Natașa Raab s-a stins la 70 de ani

Natașa Raab, îndrăgita actriță, a plecat dintre noi la vârsta de 70 de ani, după o lungă luptă cu o boală neurologică gravă. Odată cu trecerea sa, o întrebare a rămas pe buzele tuturor: cine a moștenit bunurile și averea actriței?

În ultimele luni de viață, Natașa Raab a fost îngrijită cu multă dedicare de Victoria Velea, care i-a fost alături până în ultimele clipe. Din cauza bolii, actrița a avut nevoie de ajutor constant, iar Victoria Velea a devenit o prezență de încredere și afecțiune, pe care Natașa o numea cu drag „mamina.”

### Lupta cu boala și ultimele clipe

Victoria Velea a vorbit într-un interviu despre ultimele momente din viața Natașei Raab, când boala a avansat atât de mult încât actrița nu mai putea comunica decât prin cuvinte simple. „Își dorea apă” erau printre puținele lucruri pe care le putea cere, iar plăcerile ei din ultimele zile se limitau la îngrijirea personală și mâncare. „Mă alinta ‘mamina’, iar legătura dintre noi a fost ca între două surori,” a relatat Victoria cu emoție.

Victoria a dezvăluit că Natașa și-a petrecut ultimele două ani din viață în casa ei din Băilești, unde a primit îngrijire permanentă.

### Dorința Natașei Raab privind înmormântarea

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Natașa Raab și-a anticipat trecerea și a discutat despre cum ar dori să fie înmormântată. Actrița visa să fie îmbrăcată într-o rochie cu buline pe care o avea de tânără, dar pentru că aceasta nu i se mai potrivea, Victoria i-a cumpărat un costum elegant, în nuanțe de negru și gri, potrivit pentru momentul solemn. „Am decis să mergem la Craiova, unde sicriul a fost depus la capelă, iar mâine va avea loc înmormântarea,” a declarat Victoria.

### Cui i-a lăsat Natașa Raab moștenirea sa?

Fără moștenitori direcți și cu cei mai apropiați membri ai familiei plecați din viață, Natașa Raab a decis să își lase bunurile pe numele Victoriei Velea. Actrița a încheiat toate formalitățile legale înainte de a-și pierde capacitatea de a se ocupa de astfel de detalii. „Natașa a dorit să facă totul în regulă. Așa că, atunci când starea sa era mai bună, a aranjat ca actele pentru apartamentul ei din Craiova să fie trecute pe numele meu,” a explicat Victoria. Actrița a petrecut ultimii ani din viață în casa Victoriei din Băilești, unde s-a bucurat de liniște și aer curat.

### Ultima apariție publică a Natașei Raab

Deși grav bolnavă, Natașa Raab a avut puterea să își onoreze un ultim contract, filmând o reclamă la iaurt cu doar doi ani înainte de a se retrage definitiv din viața publică. Din cauza stării de sănătate, echipa de producție nu a putut filma imagini cu actrița, însă i-au înregistrat vocea, lucru care a bucurat-o foarte mult. „A fost fericită că a mai reușit să lucreze,” a povestit Victoria.

### Moștenirea artistică a Natașei Raab

Natașa Raab a fost una dintre cele mai apreciate actrițe ale generației sale. A absolvit IATC sub îndrumarea marelui actor Mircea Albulescu și a avut o carieră impresionantă pe scena Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova. A jucat în numeroase seriale de televiziune, dar rolul care i-a adus cea mai mare notorietate a fost cel din reclamele la lactate, unde a interpretat personajul Coana Chiva. Peste 1.000 de persoane s-au prezentat la casting pentru acest rol, dar Natașa a fost cea care a cucerit echipa și publicul.

### Amintirea unei vieți pline de provocări

Deși viața Natașei Raab a fost marcată de greutăți, inclusiv lupta cu cancerul ovarian și lipsa posibilității de a avea copii, ea a rămas o persoană puternică și plină de viață până la final. Moștenirea sa artistică și amintirea unei femei curajoase vor rămâne vii în inimile celor care au cunoscut-o și au admirat-o.

RECOMANDATE

POPULARE