Friday, October 18, 2024
HomeStiriCu ce se ocupă Cosmin Seleși după ce a plecat de la...

Cu ce se ocupă Cosmin Seleși după ce a plecat de la TV

După ce și-a încheiat cariera în televiziune în urmă cu aproximativ șase luni, Cosmin Seleși, în vârstă de 44 de ani, a dezvoltat un proiect personal pe care și l-a dorit de multă vreme. Fostul prezentator TV de la Antena 1 a înființat o trupă muzicală cu care cântă la diferite evenimente private, nunți și botezuri.

Cosmin Seleși a dezvăluit pentru playtech.ro că trupa sa, Cosmin Seleși Orchestra, este formată din 11 membri, inclusiv el, iar alegerea partenerilor nu a fost un proces facil. Cu toate acestea, a reușit să-și împlinească visul și să ducă la bun sfârșit acest proiect, la care a lucrat aproape un deceniu.

Trupa și-a creat un stil distinctiv, bazat în mare parte pe muzica românească din anii ’80, ’90 și 2000. Cosmin Seleși a crezut că această muzică poate fi relevantă și pentru generațiile mai tinere și a reușit să câștige acest pariu cu sine însuși. De asemenea, el și trupa sa au reorchestrat unele piese, păstrând totodată esența melodiilor clasice care îi sunt atât de dragi.

Cosmin Seleși a mărturisit că se simte extrem de mulțumit atunci când primește aprecieri spontane din partea cunoscuților sau a oamenilor care îl urmăresc în spectacole. În repertoriul trupei se regăsesc piese celebre interpretate de Anda Călugăreanu, Dan Spătaru, Gabriel Cotabiță, Mirabela Dauer și Pasărea Colibri.

Seleși a explicat că mulți tineri nu au fost expuși la playlist-uri de muzică românească în proporție de aproape 100%, și astfel trupa sa aduce în prim-plan aceste șlagăre care au avut un impact extraordinar de mare și în zilele noastre. El a menționat că în ultimii doi ani, din cauza pandemiei, au avut aproximativ 20 de evenimente anulate, dar în prezent au reușit să găsească aproape 25 de evenimente la care vor cânta în acest an.

Cosmin Seleși a subliniat că muzica trupei sale este valabilă și apreciată în orice anotimp, indiferent de perioada anului, și așteaptă cu nerăbdare să cânte în continuare la diferite evenimente.

RECOMANDATE

POPULARE