Friday, October 18, 2024
HomeStiriCu ce probleme de sănătate se confruntă Mădălin Ionescu. De o lună...

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Mădălin Ionescu. De o lună îi dau mari bătăi de cap: ”Am crezut că o să îmi treacă

Mădălin Ionescu a dezvăluit recent momentele dificile prin care trece din cauza unor probleme de sănătate care îl afectează de aproximativ o lună. Gazda emisiunii *Viața fără filtru* se confruntă cu dureri de spate persistente, care i-au creat disconfort semnificativ. Deși a încercat să gestioneze situația pe cont propriu, Mădălin a evitat inițial să consulte un medic, sperând că simptomele vor dispărea de la sine.

Cu sprijinul soției sale, Cristina Șișcanu, care i-a recomandat să caute ajutor medical, Mădălin a decis să facă investigațiile necesare pentru a înțelege sursa problemelor sale. Prezentatorul a recunoscut că nu este adeptul vizitelor la medic și, din acest motiv, a amânat consultațiile, așteptând să observe o îmbunătățire.

În ciuda unor momente în care starea sa părea să se amelioreze, durerile au revenit, împiedicându-l să își desfășoare activitățile zilnice fără dificultate. Mădălin a povestit că a avut câteva zile în care s-a simțit bine, chiar participând la activități fizice, dar recent durerile s-au intensificat din nou.

Acum, hotărât să își rezolve problemele de sănătate, Mădălin Ionescu a declarat că va merge la medic pentru a efectua o radiografie și alte investigații necesare, sperând să găsească o soluție pentru disconfortul său.

RECOMANDATE

POPULARE