Tuesday, October 22, 2024
HomeStiriCriza gravă a lui Theo Rose declanșată din cauza unei posibile despărțiri

Criza gravă a lui Theo Rose declanșată din cauza unei posibile despărțiri

Cunoscuta cântăreață Theo Rose și partenerul său, regizorul Anghel Damian, cunoscut pentru regia filmului românesc “Clanul”, au îmbogățit recent familia cu venirea pe lume a unui băiețel numit Sasha Ioan.

În vârstă de 25 de ani, Theo este fericită și împlinită și își ține constant fanii la curent cu evenimentele importante din viața sa.

În ciuda fericirii pe care o trăiește în prezent, cântăreața a dezvăluit că în trecut s-a confruntat cu probleme emoționale serioase.

Anxietatea, în special, a fost o luptă cu care s-a confruntat în urma unei temeri persistente legate de posibilitatea divorțului părinților ei. Această frică, asimilată din copilărie, a evoluat în timp într-o formă de anxietate, o problemă cu care a reușit să se confrunte abia mai târziu.

Povestind despre un moment revelator petrecut cu doi ani în urmă, în timp ce se afla în avion spre Timișoara pentru un concert, Theo a dezvăluit cât de greu a fost să înțeleagă și să accepte anxietatea ei.

„Eram în avion și am simțit că se petrece ceva dubios cu mine. Nu mai respiram cum trebuie, inima îmi bătea necontrolat… a fost groaznic. În ce chinuri am așteptat să aterizeze avionul…” , a împărtășit ea.

Cu timpul, a reușit să înțeleagă că anxietatea ei a apărut în urma fricilor ascunse din copilărie: „Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș, de-a lungul timpului.

Am început să simt toate fricile, din nou, acum și copilul din mine nu crede că poate să facă față noilor situații”.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Acum, cu nașterea micuțului Sasha Ioan la o clinică privată din București, Theo Rose și Anghel Damian își trăiesc povestea de dragoste într-un mod nou și împlinitor.

Cu toate acestea, experiențele din trecutul ei, incluzând lupta cu anxietatea, continuă să formeze un aspect important al povestii ei personale.

Sourcecancan.ro
RECOMANDATE

POPULARE