Saturday, October 19, 2024
HomeStiriCosmin, fostul concurent de la „Casa iubirii”, n-a mai rezistat și a...

Cosmin, fostul concurent de la „Casa iubirii”, n-a mai rezistat și a răbufnit când a fost întrebat despre relația cu Ștefania

Cosmin a făcut o declarație surprinzătoare despre relația sa cu Ștefania, la scurt timp după ce au părăsit emisiunea „Casa Iubirii”.

Cei doi au avut o poveste de dragoste frumoasă în cadrul show-ului și au continuat să fie fericiți și după încheierea acestuia, stabilindu-se împreună și cunoscându-și familiile, ceea ce demonstrează seriozitatea relației lor.

Totuși, recent, în timpul unei sesiuni live pe internet, Cosmin a fost întrebat de un fan dacă mai formează un cuplu cu Ștefania. Întrebarea l-a iritat, iar răspunsul său a fost unul ironic, subliniind clar că relația lor este în continuare fericită.

„<<Nu mai ești împreună cu Ștefania?>> Nu, nu mai suntem împreună… Chiar nu mai suntem împreună. M-am săturat de ea, efectiv. Deci chiar nu mai suntem împreună!”, a răspuns Cosmin, făcând referire la absurditatea întrebării.

De asemenea, cu doar câteva zile în urmă, fanii celor doi au avut parte de un moment de panică, după ce pe internet a circulat o știre falsă despre decesul lor. Aceasta l-a făcut pe Cosmin să reacționeze, postând un mesaj pe Instagram pentru a-și liniști urmăritorii.

„Opriți-vă cu informațiile false!!!” a scris el, exprimându-și nemulțumirea față de zvonurile nefondate.

RECOMANDATE

POPULARE