Saturday, October 19, 2024
HomeStiriCosmin a uimit pe toate lumea cu declarațiile despre Ștefania! Ce se...

Cosmin a uimit pe toate lumea cu declarațiile despre Ștefania! Ce se întâmplă, de fapt, în relația lor, la câteva luni de la eliminarea din “Casa iubirii”.

Sorin, fostul concurent de la „Casa Iubirii”, a început să aibă ochi pentru o participantă din sezonul actual.

Sorin Rus a câștigat primul sezon al emisiunii „Casa Iubirii”, dar nu a avut parte de succes în dragoste, deoarece el și Nicoleta s-au despărțit la câteva luni după finalizarea show-ului. Acum, după mai bine de un an, tânărul a anunțat că ar dori să revină în competiție, fiind atras de o fată din actualul sezon.

Într-un clip postat pe TikTok, Sorin a dezvăluit că este vorba despre Virginia și că se pregătește intens pentru a o cuceri.

„Mă pregătesc să lupt pentru Virginia. Am șanse?” a întrebat el pe platforma de socializare.

În trecut, după despărțirea de Nicoleta, Sorin și-a rupt orice legătură cu aceasta. El a menționat că nu au mai vorbit deloc și că nu mai vrea să fie întrebat despre ea.

„Eu și Nicoleta nu mai avem nicio legătură și nu ne-am întâlnit deloc. Chiar și după 8 luni de la terminarea relației, oamenii tot mai pun întrebări. La prima întrebare răspund frumos, la a șasea deja mă enervează. Este frustrant, dar cred că până nu mă voi căsători sau nu voi avea un copil, voi rămâne asociat cu această poveste din emisiune. Singura mea greșeală a fost că nu am terminat relația mai devreme, știam că nu are viitor. Nu sunt genul care să îndepărteze pe cineva din viața lui, dar ar fi trebuit să am mai mult curaj să spun că nu ne potrivim”, a declarat Sorin pentru WOWbiz.ro.

RECOMANDATE

POPULARE