Monday, October 21, 2024
HomeVedeteConfesiunea lui Jador, după ce Zanni a spus că ar fi agresat-o...

Confesiunea lui Jador, după ce Zanni a spus că ar fi agresat-o pe Oana Ciocan: ”După clip mi-a dat mesaj”

Jador se află în mijlocul unui scandal de proporții, după ce Zanni, fostul său coleg de la *Survivor România*, l-a acuzat de comportament violent față de Oana Ciocan, femeia cu care Jador a avut o relație. Zanni nu a ezitat să îl critice public pe Jador, susținând că acesta ar fi tratat-o urât pe Oana și chiar ar fi lovit-o. În urma acestor acuzații, Jador a răspuns cu fermitate, dezmințind toate afirmațiile făcute de Zanni și exprimându-și surprinderea față de această situație.

### Relația secretă dintre Jador și Oana Ciocan
Recent, Jador a luat pe toată lumea prin surprindere când a dezvăluit că a avut o relație în secret cu Oana Ciocan, după ce aceștia se despărțiseră oficial. Într-o postare emoționantă pe rețelele de socializare, cântărețul a declarat cât de mult o iubește pe Oana și și-a exprimat dorința de a se împăca cu ea. Mesajul său, plin de sentimente, a fost apreciat de mulți dintre fanii săi, însă a declanșat un val de reacții, în special din partea lui Zanni.

### Zanni acuză, Jador dezminte
Zanni a răspuns postării lui Jador printr-un atac dur, acuzându-l că a avut un comportament violent față de Oana Ciocan și că i-a provocat multă suferință. Declarațiile lui Zanni au creat rapid vâlvă în mediul online, dar la scurt timp, Oana Ciocan a ieșit public și l-a apărat pe Jador, negând vehement acuzațiile de violență. Ea a declarat că Jador nu a lovit-o niciodată și a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei partener.

În replică, Jador a postat un videoclip în care și-a exprimat uimirea față de acuzațiile lansate de Zanni și a clarificat situația. „Nu vreau ca oamenii care mă iubesc să creadă lucrurile care s-au spus despre mine, bazate pe mărturia unei singure persoane,” a declarat artistul. El a subliniat că relația sa cu Oana a fost una de dragoste profundă și că sentimentele pentru ea rămân vii în inima sa, ea fiind inspirația din spatele multor melodii pe care le-a compus.

### O relație tensionată între Jador și Zanni
Jador și Zanni s-au cunoscut în timpul competiției *Survivor România*, unde au avut câteva tensiuni. După încheierea competiției, Jador a încercat să facă pace cu Zanni, colaborând chiar la un videoclip muzical împreună. Jador a explicat că i-a oferit tot sprijinul lui Zanni, inclusiv plata pentru videoclipul realizat împreună, și că au încheiat colaborarea într-o manieră amiabilă. Totuși, el s-a arătat surprins de atacul recent al fostului său coleg, susținând că nu înțelege ce l-a determinat pe Zanni să facă astfel de acuzații.

„După clip mi-a trimis un mesaj foarte frumos, am zis că suntem prieteni, că ne-am împăcat,” a explicat Jador. El a adăugat că nu consideră că Zanni este o persoană de încredere, dar că nu caută o explicație pentru comportamentul său. „Oamenii care mă iubesc știu că nu sunt violent și nu aș face niciodată asta femeii pe care o iubesc,” a continuat Jador, insistând că nu și-ar face rău niciodată partenerelor sau oricărei femei, având în vedere respectul și iubirea pe care o poartă față de femeile din viața sa, cum ar fi mama și surorile sale.

### Oana Ciocan rupe tăcerea
În mijlocul scandalului, Oana Ciocan a ieșit public pentru a clarifica situația și a pus capăt speculațiilor legate de presupusele abuzuri. Într-o declarație, Oana a afirmat că Jador nu a fost niciodată violent cu ea și că relația lor a fost bazată pe dragoste și respect. Declarația sa a devenit rapid virală, susținând versiunea evenimentelor oferită de Jador și contracarând acuzațiile lansate de Zanni.

### Concluzie
Scandalul dintre Jador și Zanni continuă să facă valuri, însă Jador a reușit să își apere reputația prin declarațiile sale și prin susținerea Oanei Ciocan, care a infirmat acuzațiile de violență. Deși relația dintre Jador și Zanni pare să fi fost una complicată încă de la început, Jador a preferat să se concentreze pe mesajele sale de iubire și respect față de Oana și față de femeile din viața sa, reafirmând că nu ar face niciodată rău unei persoane iubite.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Rămâne de văzut cum va evolua acest conflict, dar Jador și-a exprimat clar poziția, sperând că fanii săi vor continua să îl susțină, bazându-se pe adevărul din spatele relațiilor sale și pe respectul profund pe care îl poartă pentru femei.

RECOMANDATE

POPULARE