Saturday, October 19, 2024
HomeStiriCondiția pe care George Simion i-a impus-o Ilincăi înainte de căsătorie! Au...

Condiția pe care George Simion i-a impus-o Ilincăi înainte de căsătorie! Au dezvăluit totul abia acum, după doi ani de când au devenit soț și soție

George Simion a vorbit recent despre o înțelegere importantă pe care a avut-o cu soția sa, Ilinca, înainte de a se căsători. Cei doi au sărbătorit deja doi ani de la nuntă, iar în acest timp și-au construit o familie frumoasă, bucurându-se de prezența fiului lor. Într-un interviu recent, George a dezvăluit detalii despre un acord discret pe care l-au stabilit înainte de marele eveniment.

Una dintre condițiile impuse de George a fost ca Ilinca să nu se implice în politică. Ilinca a fost de acord, explicând că nu are un interes în acest domeniu și preferă să stea departe de viața publică.

“Ilinca: Nu îmi doresc să mă implic în politică sau să ocup funcții publice. În ultima vreme, pare că toată lumea caută o funcție, dar nu este ceva care mă atrage.”

“George: I-am spus de la început că vreau ca ea să fie departe de politică, și am respectat acest lucru. În timp ce alții își implică soțiile, eu am insistat să nu fie vreo legătură între ea și politica sau funcțiile publice pe care le ocup.”

Pe lângă acest aspect, George a menționat că Ilinca se ocupă de gestionarea contului său de Instagram, pentru a evita orice situații neplăcute.

“George: Soția mea administrează contul meu de Instagram, așa că nu avem probleme, chiar dacă cineva îmi trimite aprecieri mai multe decât ar fi cazul.”

“Ilinca: Nu mă deranjează inimioarele, sunt în regulă cu ele,” a adăugat ea cu umor.

Această dinamică dintre cei doi arată cât de bine își mențin echilibrul între viața personală și cea publică, rămânând uniți în deciziile luate împreună.

RECOMANDATE

POPULARE