Friday, October 18, 2024
HomeStiriCine este de fapt viitorul ginere al lui Gică Hagi. Nici bine...

Cine este de fapt viitorul ginere al lui Gică Hagi. Nici bine nu a trecut nunta fratelui ei, Ianis, că va mai fi una în familie. Kira Hagi a primit inelul în vacanța din Grecia

Clopotele de nuntă bat pentru Kira Hagi, care a primit recent inelul de logodnă în timpul unei vacanțe în Grecia. După ce vestea relației sale a fost făcută publică, fiica lui Gică Hagi și iubitul său au fost surprinși îmbrățișați la Euro 2024, iar acum toți se întreabă când va avea loc ceremonia de nuntă. Kira, în vârstă de 28 de ani, urmează să se căsătorească cu partenerul ei, Thomas Ferfelis, un tânăr de origine greacă.

Kira Hagi, absolventă a New York Film Academy și actriță de succes, este implicată în diverse proiecte cinematografice, iar logodna sa adaugă un nou capitol emoționant în viața sa. După ce luna trecută a fost văzută alături de iubitul său la meciul România – Olanda, Kira s-a întors din vacanța din Salonic logodită, pregătită pentru un nou pas important în viața personală.

### Cine este Thomas Ferfelis, logodnicul Kirei Hagi?
Thomas Ferfelis, partenerul de viață al Kirei, are tot 28 de ani și a cunoscut-o pe fiica lui Gică Hagi în perioada în care amândoi erau elevi la International British School of Bucharest. Relația lor a început mai târziu, când s-au reîntâlnit și au redescoperit o conexiune puternică. Absolvent al University of Southampton, Thomas este acum manager la Cernica Events, un loc de renume situat pe malul lacului Cernica.

Familia lui Thomas este bine cunoscută în mediul de afaceri din România, părinții săi deținând holdingul Elgeka Ferfelis, care include și restaurantul Cernica. Aceștia s-au stabilit în România cu mai mulți ani în urmă, continuând să își dezvolte afacerea de succes.

### Kira Hagi: o carieră de succes și pasiunea pentru artă
Kira Hagi este nu doar o actriță talentată, ci și o pasionată de pictură. Ea a ales drumul actoriei în detrimentul sportului, studiind la prestigioasa New York Film Academy, și a apărut în diverse producții românești. De asemenea, a avut mai multe expoziții de pictură, printre care și expoziția „Rădăcini”, găzduită la București în 2022.

Cu toate că provine dintr-o familie celebră, Kira a reușit să își construiască propriul nume în lumea artistică. „Numele pe care îl port nu este o povară, ci o mândrie. Mă inspiră și îmi creează o determinare pentru munca mea,” a declarat Kira într-un interviu anterior.

Kira Hagi poate fi văzută și în serialul „Lia”, difuzat pe Antena 1, unde joacă rolul Mira Bădescu, iar viitorul pare luminos atât pe plan profesional, cât și personal pentru tânăra actriță.

RECOMANDATE

POPULARE