Saturday, October 19, 2024
HomeStiriCine este, de fapt, familia Covaci de la Visuri la cheie. Unul...

Cine este, de fapt, familia Covaci de la Visuri la cheie. Unul din membri echipei a rămas marcat puternic după ce le-a aflat povestea

Dragoș Bucur, Cristina Joia, Andra Marinescu și Omid Ghannadi vor întâlni în această seară, la ora 21:30, o familie care a traversat numeroase dificultăți în ultimii ani, dar care, în ciuda provocărilor, a rămas unită.

Viața familiei Covaci s-a schimbat dramatic acum doi ani, când tatăl, Claudiu, a suferit un accident grav, rezultând în arsuri pe 45% din suprafața corpului său. Lorena, soția lui, va povesti cu lacrimi în ochi: „A stat în spital patru luni, a trecut prin opt operații. Timp de patru luni, am fost avertizată constant că nu trebuie să îmi fac speranțe, că poate muri în orice moment.”

„Pentru mine, această întâlnire a fost dureroasă!”

Iubirea i-a unit în fața tragediei, iar familia a reușit să depășească aceste momente dificile. Mihnea, fiul lor de 12 ani, a fost nevoit să se maturizeze mult prea devreme: „Nu pot simți milă, pentru că mila apare de obicei când e vorba despre străini sau prieteni. Dar când vine vorba de tata, nu simt milă! Mă doare și pe mine ceea ce simte el! Am simțit tristețe, ură, nervi și nu puteam ieși din starea asta. Mama a avut o perioadă foarte grea și a tras de mine și de ea, până a ieșit tata din spital.”

Echipa emisiunii *Visuri la cheie* va empatiza cu povestea familiei Covaci, iar întâlnirea va fi emoționantă: „Această întâlnire a fost extrem de dureroasă pentru mine. Nu doar sufletul m-a durut, ci și corpul. De fiecare dată când mă uitam la Claudiu, aveam senzația că pielea mă strânge”, va adăuga Omid.

Nu ratați în această seară, de la 21:30, o nouă ediție din *Visuri la cheie*, pentru a descoperi întreaga poveste a familiei și reacțiile lor la renovarea spectaculoasă a locuinței.

RECOMANDATE

POPULARE