Sunday, October 20, 2024
HomeStiriCine este Bogdana Tancău, femeia pentru care a venit Michele Morrone în...

Cine este Bogdana Tancău, femeia pentru care a venit Michele Morrone în România

**Michele Morrone vizitează România pentru a petrece timp cu o româncă specială**

Michele Morrone, cunoscut pentru rolul său din filmul „365 de zile”, a făcut o vizită surpriză în România. De această dată, actorul italian nu a venit pentru proiecte profesionale, ci pentru a se întâlni cu Bogdana Tancău, o româncă care i-a captivat atenția.

### Bogdana Tancău, femeia care l-a adus în România

Bogdana Tancău, antrenoare de fitness în București, este persoana pentru care Michele Morrone a călătorit în țara noastră. La 33 de ani, Michele Morrone este unul dintre cei mai cunoscuți actori internaționali, dar acum și-a îndreptat atenția către această brunetă atrăgătoare.

Bogdana este o prezență remarcabilă în lumea fitness-ului, având o carieră de succes și un corp impresionant, datorită timpului petrecut în sala de antrenament. Ea deține propria sală de fitness în București și este activă și în mediul online, unde își împărtășește pasiunea pentru sport și călătorii cu cei peste 100.000 de urmăritori.

### Michele Morrone se bucură de București

În timpul șederii sale în România, Michele Morrone a fost văzut explorând diferite colțuri ale Bucureștiului, postând imagini deosebite pe rețelele sociale. Deși a făcut cunoscută vizita sa în România, actorul a preferat să păstreze discreția în ceea ce privește compania sa, apărând singur în fotografii.

Faimos pentru seria de filme „365 de zile”, Michele Morrone a cucerit inimile multor fani la nivel mondial. Acum, se pare că Bucureștiul și, în mod special, Bogdana Tancău, au reușit să îi atragă atenția într-un mod special.

RECOMANDATE

POPULARE