Friday, October 18, 2024
HomeStiriCine a prins buchetul la nunta Monicăi Bîrlădeanu. „Când m-ai întâmpinat, mi-ai...

Cine a prins buchetul la nunta Monicăi Bîrlădeanu. „Când m-ai întâmpinat, mi-ai spus: „Următoarea să fie a ta”

În ziua specială a nunții sale, Monica Bîrlădeanu a strălucit într-o rochie elegantă, croită în stil sirenă, decorată cu detalii fine și pene, care i-au subliniat eleganța. Voalul și accesoriile au completat perfect această ținută de poveste. Buchetul de mireasă a fost compus din flori de cale, simbolizând puritatea, rafinamentul și simplitatea.

Antreprenoarea Mirela Bucovicean, una dintre prietenele apropiate ale Monicăi Bîrlădeanu, a fost cea care a prins buchetul de mireasă, moment ce a adus multă bucurie.

Mirela Bucovicean este un nume bine cunoscut în lumea antreprenoriatului în modă, având o experiență de lucru încă de la vârsta de 14 ani. În 2010, a fondat Molecule F, prima platformă online dedicată promovării designerilor români. Pe lângă activitatea sa în modă, Mirela este singura româncă care a participat vreodată la competiția Monte Carlo Historic, un eveniment cu o tradiție de 87 de ani.

Plină de entuziasm, Mirela a exprimat cât de mult s-a bucurat că a prins buchetul la nunta Monicăi și a lui Valeriu Gheorghiță. „Nunta voastră a fost o mare bucurie, Monica și Valeriu. A fost evidentă în iubirea care v-a înconjurat din partea prietenilor și în dansurile care au ținut până dimineața. Vă doresc ca această dragoste să crească în fiecare zi, și noi să fim martori la ceea ce urmează. Monica, îți mulțumesc că mi-ai predat ștafeta. Când m-ai întâmpinat mi-ai spus ‘următoarea să fii tu’. Și, ca un semn, pentru prima dată când am stat la aruncatul buchetului, l-am prins. Oricum, a fost o distracție totală. Mulțumesc și celor dragi care au fost alături de mine”, a scris Mirela, exprimându-și aprecierea pentru acest moment special.

RECOMANDATE

POPULARE