Saturday, October 19, 2024
HomeStiriChef Florin Dumitrescu, așa cum nu l-ați mai văzut.Îi învață pe alții...

Chef Florin Dumitrescu, așa cum nu l-ați mai văzut.Îi învață pe alții să gătească, dar ia și el lecții importante

Cele mai puternice echipe de polo călare din lume, alături de cei mai buni sportivi internaționali, s-au adunat pentru a participa la o competiție deosebită, găzduită de Singureni Manor, situat în mijlocul unei păduri de 700 de hectare.

La acest eveniment vor concura reprezentantele din SUA, Elveția, Malta și Azerbaidjan, iar participanții vor putea savura momente artistice, petreceri la finalul celor trei zile de competiție și experiențe culinare fine dining.

Prima competiție internațională de polo călare pe nisip de la Singureni Manor promite să fie un eveniment memorabil, atât din punct de vedere sportiv, cât și al divertismentului. Cei mai talentați jucători de polo călare din lume vor concura de vineri până duminică pe un teren special amenajat.

Înainte de competiție, câteva celebrități au încercat să se descurce ca jucători de polo călare, printre care se numără și Chef Florin Dumitrescu. Acesta s-a arătat entuziasmat, dar a recunoscut că a avut și emoții. Așa cum a subliniat reporterul emisiunii „Vorbește lumea”, el este cel care ia lecții, dar nu în bucătărie, ci pe terenul de polo. Chef Florin a declarat:

„Mă simt foarte interesant, vin de la polo pe apă, care este destul de dificil… Mmmm, greu, nu știu dacă mă voi descurca. M-am relaxat un pic și simt că nu mă va pune în pericol. Nu pot să călăresc cu ambele mâini, dar cu una mi se pare realizabil… Am călărit un cal foarte special, un cal frizian.”

RECOMANDATE

POPULARE