Sunday, October 20, 2024
HomeStiriCe se întâmplă între surorile Luciu, după ce au dispărut din lumina...

Ce se întâmplă între surorile Luciu, după ce au dispărut din lumina reflectoarelor! Iuliana și Nicoleta au luat-o pe drumuri diferite: „Eu nu am mai vizitat-o”

Iuliana și Nicoleta Luciu au fost cu mult timp în urmă un duo popular în televiziune, având o carieră strălucitoare și o bază mare de fani. Însă, în ultimii ani, ambele surori au decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să își concentreze atenția pe alte direcții. Deși în trecut erau inseparabile și vorbeau despre legătura strânsă pe care o au, între timp s-au distanțat. Iuliana Luciu a rupt tăcerea și a oferit detalii despre relația actuală cu sora sa.

### Iuliana Luciu despre relația cu Nicoleta

În perioada în care erau foarte active în lumea mondenă, Iuliana și Nicoleta Luciu erau mereu împreună și se considerau foarte apropiate. Însă, cu timpul, fiecare a ales un drum diferit. Nicoleta s-a mutat din Capitală și s-a dedicat familiei, având patru copii, în timp ce Iuliana a evoluat profesional, devenind DJ și punând muzică în locații de top din întreaga lume.

Iuliana a clarificat că, deși viețile lor s-au schimbat, legătura dintre ele nu s-a rupt. „În timpul verii, Nicoleta a stat cu copiii în Croația. Din păcate, nu am reușit să o vizitez anul acesta. De obicei, mergeam în Croația, dar am fost foarte ocupată și nu am avut timp. Este primul an în care nu am ajuns la ea,” a explicat Iuliana într-o emisiune.

### O carieră nouă și planuri de viitor

Referitor la noua sa carieră, Iuliana a subliniat că meseria de DJ îi aduce împlinire și satisfacție. Deși își desfășoară activitatea în mare parte în străinătate, continuă să colaboreze și în București. „Pun muzică în multe locuri, inclusiv în București, dar mai mult prin străinătate. Am multe planuri și aștept să ajung la cele mai renumite locații din lume. De asemenea, sunt în căutarea unui proiect care să mă pasioneze cu adevărat. Consider că nu am renunțat la televiziune, ci am ales să fac o pauză,” a mai adăugat Iuliana.

RECOMANDATE

POPULARE