Monday, October 21, 2024
HomeStiriCe se întâmplă cu Ioana și Marius, câștigătorii sezonului 8 Mireasa. Imaginea...

Ce se întâmplă cu Ioana și Marius, câștigătorii sezonului 8 Mireasa. Imaginea care le-a atras atenția susținătorilor, după o perioadă în care au fost tăcuți în online

Ioana și Marius, câștigătorii sezonului 8 al emisiunii „Mireasa”, au surprins pe toată lumea cu o fotografie adorabilă postată pe rețelele sociale. Deși nu sunt foarte activi online, fiecare apariție a lor reînvie susținerea fanilor din timpul competiției.

Recent, cei doi au împărtășit o imagine specială, în care Marius a profitat de ocazie pentru a-i face o declarație de dragoste soției sale, scriind „Te iubesc” în descrierea postării realizate de Ioana Velcescu pe Instagram.

Împreună de aproape 11 luni, Ioana și Marius s-au căsătorit în cadrul emisiunii și au recent achiziționat o locuință proprie.

Susținătorii lor nu au ezitat să ofere complimente după ce au văzut imaginea, remarcând frumusețea lui Ioana, care a optat pentru un machiaj elegant ce îi evidențiază trăsăturile.

În trecut, cei doi au anunțat că au achiziționat un apartament, exprimându-și fericirea pentru realizarea visului lor. Ioana a împărtășit emoția acestui moment special, menționând că de atunci au planuri de renovare și promit să fie mai activi în mediul online.

Ioana și Marius au fost ultimul cuplu logodit în sezonul 8 al emisiunii „Mireasa”. La început, Ioana a avut mai mulți pretendenți, dar, în cele din urmă, a ales să fie alături de Marius. Relația lor a fost pusă la încercare, dar au decis să se concentreze pe viitorul pe care îl pot construi împreună. Cererea în căsătorie a avut loc într-un restaurant, iar răspunsul lui Ioana a fost un „Da” emoționant. Cei doi au oficializat relația în finala de pe 22 decembrie 2023, câștigând competiția.

RECOMANDATE

POPULARE