Tuesday, October 22, 2024
HomeStiriCe scria pe bilețelul lăsat de Robert în camera de hotel, înainte...

Ce scria pe bilețelul lăsat de Robert în camera de hotel, înainte de plecarea din „Casa Iubirii”: „Mi-a făcut plăcere…”

Înainte de a părăsi definitiv competiția împreună cu iubita sa, Giuly, Robert a lăsat un mesaj emoționant pentru colegul său de cameră, Robi, cu care a împărțit atât momente frumoase, cât și provocări timp de aproape un an.

Gestul lui Robert a fost unul plin de semnificație, iar bilețelul său a fost împărtășit public de Robi pe rețelele sociale, generând reacții emoționante din partea fanilor emisiunii și ai concurenților.

În mesajul său, Robert i-a mulțumit lui Robi pentru clipele petrecute împreună și și-a exprimat aprecierea față de prietenia lor. De asemenea, a dorit să transmită salutări și urări de bine întregului grup de colegi din casă prin intermediul lui Robi.

Robert a ales o modalitate discretă, dar semnificativă, de a-și lua rămas bun: „Robi, ai grijă de tine și să ne auzim cu bine! A fost o plăcere să fim colegi de cameră aproape un an. Ești o persoană cu un caracter puternic, așa să rămâi și în continuare. Tot respectul meu. Te rog să le transmiți și celorlalți colegi salutări. Vă pup pe toți și aveți grijă de voi. Să vină lucrurile bune și să dispară cele rele. Robert Z.”

Descalificarea lui Robert și Giuly a surprins fanii emisiunii, însă cei doi au părăsit competiția zâmbind și ținându-se de mână. După plecarea din România, au călătorit direct la Milano, unde se află în prezent.

Se pare că intenționează să se întoarcă în curând în România, având câteva locuri de vizitat. Giuly a menționat că unul dintre primele locuri pe care le vor vizita va fi Milano, în special la o mănăstire și în Bistrița. Robert a adăugat că, în mijlocul lunii octombrie, vor posta o fotografie de la Colibița, pentru a-și respecta promisiunea.

RECOMANDATE

POPULARE