Saturday, October 19, 2024
HomeStiriCe s-a întâmplat cu alocația fiicei Oanei Roman. Banii ar fi virați...

Ce s-a întâmplat cu alocația fiicei Oanei Roman. Banii ar fi virați într-un cont deschis de Marius Elisei Vedeta îi aduce acuzații grave fostului soț

După separarea de Marius Elisei, Oana Roman s-a dedicat complet creșterii fiicei sale, Isabela. De-a lungul timpului, vedeta a menționat că fostul ei soț este absent din viața copilului. Recent, Oana a dezvăluit că alocația pentru Isabela nu este accesibilă pentru ea, deoarece banii sunt depozitați într-un cont deschis de Marius, la care nu are acces.

La începutul anului 2023, Oana și Marius au pus capăt relației lor, iar bărbatul a început o nouă poveste de dragoste, dar a uitat de responsabilitățile față de fiica lui, conform afirmațiilor Oanei. Mai mult, ea susține că el este cel care primește alocația pentru Isabela.

Într-o postare recentă, Oana Roman a acuzat-o pe Marius Elisei de lipsa de implicare în viața fiicei lor, menționând că banii pe care Isabela ar trebui să îi primească se află într-un cont de care ea nu poate dispune. Vedeta a explicat că fetița nu a beneficiat niciodată de alocație, nu din cauza unei deficiențe a statului, ci din cauza situației legate de contul deschis de tatăl ei.

„Am aflat la radio că a fost adoptată o lege prin care alocația pentru copii va crește, ceea ce este excelent, dar am realizat că Isabela nu beneficiază de această sumă. Banii intră într-un cont pe care tatăl ei l-a deschis când s-a născut, iar eu nu am avut acces la el de aproape 11 ani și niciodată nu s-au adus fonduri în casă din acel cont”, a explicat Oana Roman pe Instagram.

Anterior, Marius Elisei a menționat că nu a utilizat banii din alocația fiicei sale, păstrându-i într-un cont, astfel că Oana așteaptă ca fostul soț să o invite să retragă suma acumulată. „El a spus că banii sunt acolo pentru că nu pot fi scoși fără semnătura mea. Aștept să vedem când vom merge împreună să semnăm”, a adăugat Oana.

RECOMANDATE

POPULARE