Friday, October 18, 2024
HomeStiriCe s-a ales de Iuliana Luciu, după ce a dispărut din lumina...

Ce s-a ales de Iuliana Luciu, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor. Sora Nicoletei Luciu, total schimbată: „Am luat așa o pauză

După ce a ales să se retragă parțial din showbiz și să se dedice unei noi pasiuni, Iuliana Luciu și-a transformat dragostea pentru muzică într-o carieră de DJ. În prezent, sora Nicoletei Luciu mixează în unele dintre cele mai exclusiviste cluburi din țară și din străinătate, aducându-și energia și creativitatea pe scene diverse.

„Pun muzică în multe locuri, inclusiv în București, dar de multe ori sunt chemată la evenimente internaționale. Încă nu am ajuns să mixez în cele mai faimoase cluburi din lume, dar știu că urmează. Sunt foarte entuziasmată de ceea ce fac și de oportunitățile care se ivesc. De asemenea, aștept un proiect care să fie exact pe gustul meu și în care să mă implic cu tot sufletul. Nu am renunțat complet la televiziune, am luat doar o pauză pentru a mă concentra pe noile mele provocări,” a declarat Iuliana Luciu în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Cât despre relația cu sora ei, Nicoleta Luciu, Iuliana a mărturisit că, deși distanța le desparte, legătura dintre ele rămâne la fel de strânsă. Chiar dacă nu reușesc să se vadă la fel de des din cauza programului încărcat, cele două se susțin reciproc.

„Nicoleta petrece vara cu copiii în Croația, dar anul acesta nu am reușit să o vizitez. De obicei, mergeam în fiecare an acolo, dar din cauza programului încărcat, acesta este primul an în care nu am putut să ajung la ea,” a adăugat Iuliana.

Recent, Iuliana Luciu a surprins publicul online cu o fotografie specială alături de celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo, pe care a postat-o pe contul său de Instagram. Imaginea a stârnit reacții, inclusiv din partea surorii sale, Nicoleta, care a glumit spunând: „Eu am reușit doar în ceară.”

RECOMANDATE

POPULARE